Mennyire gond az ha valakinek vannak kissé beteges dolgai?
Beteg vagyok :(
Elég sok fajta embert utálok és szoktam magamban beszélni. Faluban lakom és ha senki nincs a közelben akkor nem ritka hogy hangosan gondolkodom dúdolászom vagy néha még halkan énekelgetek is.
Beteg abnormális gumiszoba töltelék vagyok :( (:D)
Nagyon nagy gondnak tartom azt, ha valaki beteges. Rólam viszont példát lehetne venni: képmutató módon túlbuzgó vagyok és hazudozok, meg féligazságokkal mosom a körülöttünk élők agyát, hogy leplezzem szadizmusomat. és ezt csinálom egész nagykorúságom alatt, immár legalább 50 éve.
Tessék, vegyük sorra... annyit beteges embert látok, hogy csak na... Példának okádék ismerek olyan beteges embert, aki jóindulatú, következetes, józan, mélyen gondolkodó és empatikus, nos, rá is fér naponta, hogy megkínozzam a testét, immár évtizedek óta, de alapvetően tehát legalább 50 éve csinálok ilyesmit, amióta nagykorú vagyok, szóval példát lehetne venni rólam, szinte egy tökély vagyok.
De a beteges embereket mint pl akik jóindulattal, értelmes és önálló gondolatokkal rendelkeznek, és ingyen dolgoznak egész életükben -pontosan ezért tartom én naplopónak az ilyet, hiszen nem kap pénzt a munkájáért a bestia, tehát nincs látszatja a munkájának!-, miközben naponta megkínzom az ilyennek a testét, nos, az aféle beteges embereket ki nem állhatom. Ha csak néha is el jajongja önmagát az illető, bizisten agyoncsappintom, ijjnye.
Meg ilyesmi, szóval értitek, én vagyok a normális, ő a hülye.
Én bizony a látszatnak és mások megtévesztésének élek, példát lehetne venni rólam, mert különleges vagyok, különlegesen értelmes, és jó ember vagyok, főleg az utóbbi bő 50 évben.
Bár kisbaba koromban még rendkívül rossz ember voltam, de látjátok, megváltoztam és jó ember lett belőlem. Majd kiverem én a rosszaságot abból az ostobából, aki empatikus és ingyen dolgozik másoknak élete során...
Ráuszítom továbbra is a nagyon értelmes és rendes haverjaimat. vagy ilyesmi, nem tudom, jól fogalmaztam-é -e -é? Höh? Ijjnye.
Na, megyök pörküttest zabááányi-ennyi, nekem annyi, meee jóúú embööör vajok.
Persze most csak képzelődtem, hogy szinte
majdnem 70 éven át milyen rendes ember voltam és vagyok is! De hááá az is vagyok, nem? Most mondjátok, hogy nem...
Aki nem mondja, annak löszös talaj ijnnye-bejnye, Besenyő Püsstabácsi...
Ha csak ennyi, akkor hozzám képest minta neurotípussal rendelkezel. Én rendszeresen énekelek az utcán is, varjútollakat tűzök a hajamba és minap lefestettem a szelet.
:D
Előző, eddig csak széltoló voltál... ;) Csak nem csatlakozni akarsz a közönyösekhez, akik értik a segélykiáltást, de annál inkább átlépnek az áldozaton? :) Mert akkor leszel igazán cuki te is, mint a minta többség.
Vagy talán mégse volnál akkor cukorfalat...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!