Mennyire gond az ha valakinek vannak kissé beteges dolgai?
Magadban beszélni otthon az még oké -de utcán?:D
az embertársakat gyűlölni sajnálatos módon ma már normális, mert
minden ember a másikban keresgéli folyamatosan a hibát, közben maguk is ott lubickolnak a mocskoban
És ez szerintem hatalmas gond: az emberek manapság egyre inkább elzárkóznak egymástól, sokan tiszta depressziósak
(itt van ez az oldal is, minden ötödik kérdés arról szól
hogy lehet eltüntetni a vágásnyomokat)
és mindenki a saját kis világa szerint él, totál lesz*rva
a többieket. Egyszer nézzetek szét egy villamoson: az
emberek kerülik a szemkontaktust: mindenki vagy a telefon-
ját bámulja vagy az ablakot. Tudom, hogy kicsit elkalandoztam, de szerintem ez az állandó óvatosság és bizonytalanság nem tesz kifejezetten jót az európai társadalmaknak.
Lélekben és fejben kell rendet rakni: az erkölcsi hanyatlás után következik az önzőség, abban a korban amikor mindenki úgymond "szabad". És ha jobban körbenéz
az ember teljesen egyedül találja magát, mert mindenki magával törődik. Ez a mentalitás az oka annak, hogy a kérdező magában beszél. És ez az oka annak, hogy ha valaki
rámosolyog az utcán embertársára, az ösztönösen rossz szándékot feltételez róla.
Röviden: Beteges, ugyanakkor teljesen átlagos. Csak remélni tudom hogy nem sértettem meg senkit és a kommen-
telők sem szednek cafatokra mint a cápák:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!