Milyen ha nagyon dühösek vagytok? Mi váltja ki? (Mikor esetleg ütésre kerül a sor)
Nagyon hamar dühös tudok lenni. Ütni nem merek senkit, de volt már olyan, hogy az ablak üveget kitörtem, meg csakpodtamn az ajtót, és kiabáltam. De nem az a sima kiabálás, hanem az a durva visitás féleség. Valószínűleg anyámtól örököltem. Ő pszichopata, és remélni tudom, hogy én azért még tudom kontrollálni ezt a düht.
Az az oka, ha apukám részegen jön haza és belémköt, illetve minden qrvának elmond, ami nem is igaz. Vagy ha a nagymamám beleszól az életembe, és irányítani szeretne. De bármi kiválthatja belőlem.
Engem az igazságtalanság és az értetlen birka buta ember rettentően kiborít. Az elsőből kifolyólag a párom az aki kiszokta hozni belőlem a elmebajt csak sajnoa nem üthetem meg mert ő erősebb nálam szóval kapnék énis. Ilyenkor a falat szoktam terrorizálni vagy volt hogy szét rugdostam a kocsiját(az jogos volt mert hazudott). Meg nyilván ha valaki kötözködne velem akkor megcsapkodnám de ilyen nem azokott lenni mert elég erős és szigorú kisugárzásom van nem szoktak belém kötni.
Volt olyan hogy volt egy fiú és nem hagyott békén nem értett a szóból és egyszerűen annyira elöntött az ideg hogy miért ilyen buta értetlen fa sz valaki hogy kiütöttem a srácot.
Nagyon hirtelen haragú vagyok egyébként én is és elég agresszív vagyok nő létemre. Volt olyan eset hogy 5 férfi nem birt lefogni annyira elborult az agyam de ott a családomat védtem.
Szóval ha oktalanul bántanak nem birom elviselni pont azért amiért én soha senkit nem bántok meg.
3# gypsy kings?
amúgy én csak kiabálok és szétverek értéktelen dolgokat
Köszönöm. A válaszokat olvasva sem érzem magam idegbeteg fajtának, mert belőlem is rendesen kihozzák, valószínűleg direkt.
Biztos ismertek embereket, akik annyira felszeretnek idegesíteni másokat, hogy olyanok mintha a dühös bika előtt egy piros ruhát lengetnének ...:/
Igen, ismerek.
Én belőlem a dühösség ritkán jön elő, ilyenkor bármi feltud idegesíteni mert frusztrált vagyok. Múltkor például a barátnőm miatt jött elő, mert képtelen felfogni jópár dolgot, és ezzel rombolja a kapcsolatunkat.
Ilyenkor mindenki félni szokott tőlem kicsit, nagyon nyersen és keményen beszélek akárkivel, és fel vagyok pörögve.
Köszi :).
Akkor nincs velem semmi baj idegileg talán, csak nem tartozom a birkatürelmű emberek közé :)
Jessz ájem dzsipszi king/kvín! Így kell írni helyesen nem tudtad kedves magyar testvérem.
Ennyire lerí? 😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!