Hogyan lehet leszokni a fűről?
Figyelt kérdés
Köztetek van olyan akinek sikerült leszokni?2017. ápr. 20. 17:59
4/9 anonim válasza:
Próbálj átélni egy bad tripet vele, hogy ne kívánd többször.
5/9 anonim válasza:
A fure kb raszokni se lehet ha greent szivsz csak:D ha mostantol leallsz azzal, hogy dohannyal kevered, es csak tisztan szivod, akkor csak kivanni fogod, es lelkileg viselhet meg. Egy ido utan ez is elmulik. En anno igy szoktam le. De aztan rajottem, hogy faszsag, es a zold az egyik legjobb dolog a vilagon. A pina utan termeszetesen. Szoval felesleges leszoknod
6/9 A kérdező kommentje:
En probaltam mar abbahagyni,de mindig megkivantam es vettem még.most ott tartok h szinte minden nap szivok.nem azt mondom hogy le akarok szokni végleg,de mindenképp csökkentenem kéne a fogyasztást.
2017. ápr. 20. 21:01
7/9 anonim válasza:
Hát járj sportolni pl? azért füvezel h elverd az időt mint ahogy mindenki más is. Ha van más elfoglaltságod pl sportolsz v kockulsz akkor hidd el nem fog annyira kelleni.
9/9 anonim válasza:
Tűzd ki magadnak, hogy egy héten hány nap szívsz, hány nap nem. Kösd feltételekhez. Ez benned dől csak el. Irányítsd magadat. Nem gonosz dolog ez, de mértékkel kell csinálni, mint mindent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!