Az emberek (nagyon kevés részük) miért eszik meg a taknyot?
Figyelt kérdés
Van ennek valami oka?2017. ápr. 20. 16:06
4/9 anonim válasza:
Húgom kiskorában ette; azt mondta, finom. Hát nekem már 6 évesen is felfordult a gyomrom már a gondolatára is, pedig nem voltam az a tisztasáhmániás gyerek.
5/9 anonim válasza:
Ffffú vaszki ! Dolgoztam valahol egyszer, a budiban az egész fal, csempe tele volt kenve takonnyal. Nem ette meg, de le sem ette senki.
6/9 opened paradise válasza:
Mindenki lenyel napi pár litert a tudtán kívül.
8/9 anonim válasza:
Amiért belepisálnak a saját fürdővizükbe, ugyanazért.
A kiskutyának meg kell tanítani, hogy nem szabad megenni a kakiját, ezt minden kutyatartó tudja.
Sajnos az embergyerekeknek nem minden szülő tanítja meg az alapvető higiénés szabályokat sem, és aztán úgy élnek, mint az öntudatlan állat, és még csak nem is tudják, hogy helytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!