Felnőtt emberek miért nem tudják megcsinálni, amit mondanak nekik?
Sajnos ez nem érettség kérdése, nagyon sok ember ilyen, részben én is. Nem szándékosan, csak sokfelé kell figyelni és nem bír ennyit el az eszem.
Te olyan vagy (egyelőre), akit megbízhatónak lehet tartani, majd így fognak ismerni. Egy jó tanács: ne idegeskedj ezen, mert lépten-nyomon ehhez hasonló dolgokba fogsz ütközni rendszeresen.
Éretlenség.
Én OKJ-ra jártam.
Hihetetlen, amit most írok, de amikor OKJ-n tanultam, akkor a hátsó padban ülő 21-22 éves fiatalemberek egymást ütögették meg lökdösték, és mikor a tanár kérdőre vonta őket, akkor az volt a válasz, hogy "Ő kezdte!". Persze ez így volt hónapokig és az osztály kb. 70%-a így viselkedett.
Nekem halál ciki lett volna,ha engem felnőttként egy másik felnőtt "fegyelmez".....
Azért említettem ezt, mert te is az egyetem elejéről írtál, és ez kb. egy korosztály.
Ez komolytalanság, gyerekesség, nem képesek felfogni egy helyzet komolyságát és azt,hogy dolgokat meg KELL csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!