Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az érzékeny emberek jó színészek?

Az érzékeny emberek jó színészek?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 18. 22:16
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Azok a jó színészek, akik nem rendelkeznek határozott személyiséggel, mert így jobban tudnak azonosulni azzal a karakterrel, akit eljátszanak.
2017. ápr. 18. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
a gátlástanok jobbak.
2017. ápr. 18. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:
49%
Elsőnek semmi értelme.
2017. ápr. 18. 23:11
 4/7 anonim ***** válasza:

Én érzékeny vagyok, minden szaron sírok XDD

Általános iskola alsó tagozatában jártam dráma szakköre. De amúgy azóta nem gondolkodtam azon, hogy színésznő legyek meg nem tudom, elég hamar elröhögöm magam, ha egy olyan szituációban vagyok.😂

Viszont elég sokszor eltudok játszani helyzeteket. De ha színésznőnek készülnék az biztos, hogy nem Magyarországon mennék el válogatásra vagy ezt hogy is hívják. :D

Szerintem erre születni kell. :D

2017. ápr. 18. 23:19
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
Az érzékeny ember általában okos is, szóval nyugodt szívvel tudja leplezni az általa vélt idióták előtt, hogy xarik mindenre.
2017. ápr. 19. 02:09
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha az empatikus emberekre gondolsz, akik az érzékeny emberek egy részét teszik ki, lehetnek jó színészek is akár. Mert könnyen bele tudják élni magukat a karakter helyzetébe. De nem csak ez kell ahhoz, hogy valaki jó színész legyen. Játszani is tudni kell hozzá szerintem.
2017. ápr. 19. 07:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy az emberből jó színész legyen azért több kell. De igen, a gazdag érzelem világ elengedhetetlen :)
2017. ápr. 19. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!