Nincs önbizalmam felvenni egy sapkát?
Ne érdekeljen mások véleménye. Ha jársz a belvárosban, sokkal furcsább és borzalmasabb ruhákat fosz látni, a te sapkád fel se fog tűnni senkinek.
Ha valaki pedig megszól, ki tenné egy sapka miatt?, r se nézz.
Amennyiben magabiztosságot sugárzol, előbb vagy utóbb, de magabiztosnak is fogod érezni magad. ;)
16/L
Én kb. 15 évesen kaptam meg a szemüvegem, ott segített az, hogy anélkül nem láttam a táblát, muszáj volt viselni.
Ugyanez a satyival. Felveszed, hordod, kész. Egyébként lehet, hogy sosem fog elmúlni, nálam pl. nem így lett. 22 vagyok, és a mai napig, ha mondjuk erősebb rúzst használok, vagy új frizurám van (lány vagyok értelemszerűen), akkor azon parázok, hogy mi van, ha csak szerintem jó, és igazából béna vagyok akit majd kinevetnek.
Pedig hidd el, az emberek ugyanannyit foglalkoznak magukkal, mint mi magunk, és igazából tojnak a fejünkre, meg arra is, milyen sapka van rajtunk :D Senki nem foglalkozik velünk annyit, mint mi magunkkal.
Egyszer a buszmegállóban ilyen fullcapet viselő gyereket röhögtem ki magamban. A probléma nem az volt, hogy ilyet visel, hanem ahogy tette. A fejméretétől jelentősen kisebbre állította a csatot, így meglehetősen hülyén nézett ki. Legszívesebben benyomtam volna a sapka tetejét egy ujjal. :D
Viseld normálisan és senki nem veszi észre.
"Kaptam egy DC fullcapet. Azt mondták jól áll. Szerintem is."
Gyakorlatilag gőzöm nincs, hogy mi a probléma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!