Miért mondják egy ilyen öltözködésre hogy nem illik felnőttnek ilyesmiket felvenni?
A cipők meg ilyenek
[link] (Ez alkalmi, nem hordom mindennap)
Ez pedig mindennapos kivéve a havazást
Nagyszülőnek sem jön be, mindig azt mondja a TV-ben kit látok melegítő ruhába műsort vezetni, ettől mindig rosszul vagyok, egy Szellő kaliberű embert mér hozzám, akinek kötelező az öltöny... Meg illene megkomolyodni
Szülők meg azért piszkálnak hogy sok egyforma ruhákat veszek csak, és néha szégyellik pl karácsonykor hogy a családban mindenkin alkalmibb ruha van a fiatalokon, rajtam meg max egy farmer van, a többi marad ugyanaz, mint egy nike reklám bábun.
Én azért szeretem ezeket mert kényelmesek, tartósak(mondjuk az áruk is annyi) és világmárkák, ez pont olyan amikor egy középkorú embernek még az övcsatja is Tommy hilfiger, vagy roland stb
2#
Valóban, viszont nem érzem jól magam bennük, utoljára ballagáson volt öltöny rajtam, éreztem hogy nem nekem való.
Ezek tipikus sportolós, szabadidő cuccok. Arra jó hogy lemenj a boltba, meg lógj a haverokkal, de 1-1 összejövetelen azért fel lehet venni normális ruhát.
Mondjuk nekem az ilyen cipők nem jönnek be, főleg ilyen ízléstelen, bokavillantós módon.
Na meg azért nem csak sportruha és öltöny végletek vannak...
Nekem ez ilyen lakótelepi cigósztájl, ne haragudj. Nem érdekel, hogy drága, attól még számomra ezt sugározza.
Nem csak ez a két véglet van, a melegítő meg a frakk. Vannak csinos ingek, pólóingek, farmerok.
Ne haragudj, de én is teljesen osztom az utolsó választ. Szerintem ez nagyon proli ha nem a mefelelő helyre veszed fel - tehát nem edzéshez, otthonra és a kuytasétáltatáshoz a környéken.
Nem kell öltönyben mászkálni, de úgy se kell, ahogy egy gyári munkás megy reggel a melóba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!