Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tegyek? A szüleim folyton...

Mit tegyek? A szüleim folyton lekövéreznek, csúfolnak és megaláznak.

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon rosszul esik. Sokszor becéztek, úgy, hogy kismalac, de nem foglalkoztam vele, mert azt hittem csak viccből mondják, és a súlyom, és a testzsír %-om is megfelelő. (164cm/50kg/15l)(testzsír%:16%) De aztán rájottem, hogy nem viccből mondogatják, hogy dagadt vagyok, és mondanak olyanokat, hogy szivem szerint korbe tekerém a nyakam egy kötéllel. Amikor voltunk ismerősöknél, megkostoltam a tortánt, apukám meg rögtön "lecsapott rám", hogy nem kéne még az a 70kg is. Ezek után nagyon rossz kedvem lett, az ismerőseinn mondogatták, hogy ugy nézek ki mint aki az 50sem éri el, erre a nővérem, meg anyukám nevettek és azt mondták, hogy a fél fenekem annyi. Nem tudom mit csináljak. Kb. Egy éve kezdtek el ezzel cikizni. Most lekéne fogynom? én eddig jól éreztem magam a bőrömben, és sportoltam is rendszeresen. De most voltak olyan napok is amikor nem ettem semmit, mert már rögtön gyártották az új vicceket. Én csak nem tudom mivel érdemeltem ezt ki. Próbáltam már segítséget kérni az osztály főnökömtől (ő tesi tanár), hogy tényleg fogynom kené-e, de ő csak annyit mondotz hogy inkább hízni. Nem tudom, mit csináljak. Egyszerűen már nem bírom:(

2017. ápr. 12. 23:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy "dagadt".

Menj el a háziorvosodhoz és írásban kérj egy véleményezést, és mutasd meg az arcukba, akik cikiznek.

2017. ápr. 13. 19:08
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

#9-es

ugyan durván, de jót írtál.

Megjelöltelek zölddel.

Néha a keményebb válaszok kellenek, mert a puhábbak nem használnak.

Nem fontos, hogy én melyik válaszadó voltam még korábbiban.

De, kitalálhatod.

2017. ápr. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!