Mi a véleményetek azokról akik másokat cikiznek és vagy megaláznak, hogy feljebb kerüljenek a ranglétrán vagy jobban elismerje Őket a többi ember?
Én az elszenvedő alanyok között voltam anno a suliban. Jó tanulság volt, bár a mai napig hordom ennek az évekig tartó incidensnek a káros hatásait.
Az egyetem kezdetével változott meg minden. Évek óta nem volt benne újra részem, azonban a mai felfogásommal a szart is kivertem volna azokból, akik ezt csinálták velem.
Kerülöm az ilyen embereket.
Inkább vagyok az akit megalaznak mint az aki megaláz másokat!
Egyébként meg az mindent el árul rólad hogyan viselkedsz az emberekkel, szóval az ilyen emberek szánalmasak.
#4 nem, szerintem livestreamben addig kéne kínozni az összeset míg bele nem halnak s közben megalázni ahogy csak lehet, hogy mindenki kiröhögje magát rajtuk a neten :D
Amúgy szerintem szánalmasak, kérdező.
Az ilyen beteg agyuakat jobb is ha szivatjak mint ti. Itt durrogtok de kiallni nem mertek magatokert csicskak.
Tok mindegy miert szivatnak, ha nem allsz ki magadert meg is erdemled.
#6-os persze mert itt mindenkit ismersz :D
én sulimba jött pl. annó egy gazdag kis ficsúr akinek nem tetszettem így hát elkezdett ba.sztatni, kiszúrt
De ne félj, 8. végére már én voltam aki ba.sztatta, nem ő engem
Cuccait ba.sztam szét anélkül, hogy látták volna, szétszórtam, szemetesbe dobtam stb.. stb.., kicsit fizikailag is megfenyítettem, de mértékkel, nehogy aztán kórházba vigyék engem meg felelősségre vonjanak emiatt :D
Végére már hozzám se akart szólni, mert folytonosan baszogattam, de nem csak őt, hanem a haverjait is, akik amúgy nem tettek semmit, azonkívül, hogy haverkodtak volna vele :D
De biztos te is ilyen tipikus gyáva roha.dék vagy aki a gyengébbeket célozza meg vagy az annak látszókat, nem csodálkoznék ha valaki a jövőben még elvágná a torkodat, aztán nézhetsz utána :)
Ajjaj veszélyes srác a házban! Ha kiálltál volna magadért, most nem itt tutulnál gyakorin.:D
Ez a természet rendje, az erősebb megöli, megeszi, megkúrja a gyengébbet. Aki hagyja magát, az csak magára haragudhat.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!