Egy kutya meddig fogadja el feljebbvalónak az embert, ha nem él már vele?
ismerősöm kint volt külföldön egy évet, és azt mondja most, hogy vissza jött, a kutyája ugyan úgy hallgat rá mint mikor vele lakott.
Azon gondolkoztam,.hogy vajon ez hogy mmegy?
Amíg nem kerekedik felul a kutya az emberen addig benne az marad, hogy ő felettem van a falkaban! Eltelhet bármennyi id ő?
Ez így van. Férjemnek is volt egy boxere. 4 éves volt, amikor felköltöztünk Pestre. Őt nem hoztuk, mert kertes házi kutya volt, inkább maradt anyósoméknál. De akármikor mentünk haza, néha 3-4 havonta, mindig is férjem maradt a falkavezér, és nagyon örült neki, úgy ugrált, mint egy kölyök, amikor hazaértünk.
Azóta nincs már köztünk, 9 évig élt...
nekem apum dolgozott külföldön, 2-3 havonta járt haza csak, mindig amikor hazajött, a kutyát kenyérre lehetett kenni, nem mászott fel sehova, nem kunyizott kaját, tényleg ő volt a tökéletes kutya. mindig amikor visszament fater, akkor egyből fel a kanapéra, kaja közben meg földönvergődés :D
azóta apum elhunyt, de ha előveszünk egy régi pulcsit, mindig szimatol, bújik bele. :( pedig már másfél éve nincs velünk..
Lehetséges, tudod nem véletlenül mondják, hogy a kutyák nem felejtenek ám. :)
Ha úgy ment el a gazdi, hogy ő volt a falkavezér, tisztelte őt a kutyája, akkor ez így is marad a következő találkozásig. Akkor pedig ismét a gazdin múlik, hogy ez a viszony megmarad-e olyannak, amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!