Ti kedvelitek a "muveszlelkeket"?
Van tehetsege az irashoz/zenehez/szineszkedeshez/rajzolashoz tehat valami muveszethez, erzelmes, kedves, kicsit talan kulonc. Szinesen oltozkodik, erdekli a divat, van stilusa.
Mint barat es mint annal tobb, ti kedvelitek az ilyen lanyokat?
Megy a zold kez!:)
Én is egy művész avagy meg nem értett léleknek tartom magam. Szinte csak a hozzám hasonlókkal találom meg hosszútávon a közös hangot. Szeretem az egyedi embereket, főleg azokat akik fel is merik vállalni magukat. Egy művész lelket, csak úgy lehet megérteni, ha megtanulsz azonosulni az ő gondolkodásával, ami nagy kihívás, de talán engem pont ez tud megfogni a legjobban.
17/L
Eddig 2 ilyen ismerősöm volt, mindkettő ügyes volt "művészlélek" adottságaira vonatkozóan, azonban aljzószereket használtak. Az ügyességét kedveltem bennük, de a másik részét nem.
Ilyen női beállítottságú egyént (még) nem ismerek, de hasonlóan kezelném őket is.
Ha értelmes vagy, akkor lehetsz művészlélek is. Sajnos ennek a "művészlélek" megnevezésnek manapság már van valami negatív jelentése is, hiszen sokan az önjelölt (és sokszor tehetségtelen), magamutogató, bölcsész, mindent jobban tudó, mindenhez jobban értő romkocsmás kripliket is szokták így nevezni, vagy szokták ők magukat így nevezni.
A különcség nem hátrány, kivéve ha tudatos, mert az szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!