Mi a véleményetek róla és a hozzá hasonló lányokról? (képek)
Instagramon böngésztem és ott akadtam rá véletlenül. Pár kép hogy el tudjátok képzelni milyen karakterű személyről van szó:
Majd feltett egy ilyen screenshot-ot:
Ezután írtam rá:
Én: Amilyen képeket közölsz magadról, még csodálkozol hogy rád verik a f***ukat? Őszintén kérdezem.
Ő: Hmmm
Te is egy komoly, kulturalt ember lehetsz 😃😃
Én: F***uk nélkül is megállja a helyét a mondat, csak nem értem a hozzád hasonlókat akik provokálnak, majd fel vannak háborodva a következményeken.
Ő: Ki provokal?
Mirol beszelsz?
Én: Ha nem veszed magad észre, nem erőlködöm mert semmi közöm hozzád, de ha az én gyerekem is ilyen lesz akkor szarul fogom magam érezni.
Ő:Haha, megnyugtatlak
Ettol csak rosszabb lesz
A problemak nalad kezdodnek, ha nem ismered fel az oldal lenyeget
De van egy korhatar, ami felett nem kene hasznalni !!!
Én: Nem sikerült, elmondanád hogy mi az? 😀
Ő: Biztos, hogy nem a lefejezett babak felrakasa 😃
Én: Mert az hogy p*csagatyában vagy, az becsülendőbb és jobb értékrendet képvisel.
Ő: A p*csagatya es a rovidgatya kozott eleg nagy kulonbsegek vannak
Szerintem a becsulendo ertek ott kezdodik, hogy az orszag legjobb egyetemen tanulok
Ha meg nyaron meleg van, igen
Felveszem a rovidebb gatyat
Én: Én meg a legrégebbin, na? 😀
Most ki nyert?
Na mindegy hagyjuk, további jó posztoltatást!
Ő: Szerintem van egy par ev elonyod, de majd az elet eldonti 😊
Hozzáértőktől kérdezném, ezek a képek teljesen hétköznapinak-e, mi az oldal lényege, mi a különbség az említett ruhadarabok között, az hogy egyetemen tanulsz ultimat joker kártya-e és felment minden alól, valamint miért van pár év előnyöm?
Ne küldj privit, nem ismerkedem. Nekem van saját életem köszi. Nem érzem fontosnak, hogy a sajàt véleményemről meggyőzzelek.
Na meg az összefüggéstelen kommentjeid olvasva úgy vélem, hogy egy értelmes beszélgetés sem bontakozna ki.
Szánalmas ribizlik.
Ismerek néhány hasonló lányt. Értelmileg nem állnak a helyzet magaslatán, érzelmileg teljesen kiégettek. Felszínes életet élnek, boldognak próbálják magukat mutatni, de nem azok. A tiniszinten megrekedt agyukkal szeretik hangoztatni, hogy ők mennyivel jobbak, de sírnak, ha hirtelen eltűnik pár láljkoló, mert "vannak határok".
Ez valami instagörl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!