Mi a véleményetek róla és a hozzá hasonló lányokról? (képek)
Instagramon böngésztem és ott akadtam rá véletlenül. Pár kép hogy el tudjátok képzelni milyen karakterű személyről van szó:
Majd feltett egy ilyen screenshot-ot:
Ezután írtam rá:
Én: Amilyen képeket közölsz magadról, még csodálkozol hogy rád verik a f***ukat? Őszintén kérdezem.
Ő: Hmmm
Te is egy komoly, kulturalt ember lehetsz 😃😃
Én: F***uk nélkül is megállja a helyét a mondat, csak nem értem a hozzád hasonlókat akik provokálnak, majd fel vannak háborodva a következményeken.
Ő: Ki provokal?
Mirol beszelsz?
Én: Ha nem veszed magad észre, nem erőlködöm mert semmi közöm hozzád, de ha az én gyerekem is ilyen lesz akkor szarul fogom magam érezni.
Ő:Haha, megnyugtatlak
Ettol csak rosszabb lesz
A problemak nalad kezdodnek, ha nem ismered fel az oldal lenyeget
De van egy korhatar, ami felett nem kene hasznalni !!!
Én: Nem sikerült, elmondanád hogy mi az? 😀
Ő: Biztos, hogy nem a lefejezett babak felrakasa 😃
Én: Mert az hogy p*csagatyában vagy, az becsülendőbb és jobb értékrendet képvisel.
Ő: A p*csagatya es a rovidgatya kozott eleg nagy kulonbsegek vannak
Szerintem a becsulendo ertek ott kezdodik, hogy az orszag legjobb egyetemen tanulok
Ha meg nyaron meleg van, igen
Felveszem a rovidebb gatyat
Én: Én meg a legrégebbin, na? 😀
Most ki nyert?
Na mindegy hagyjuk, további jó posztoltatást!
Ő: Szerintem van egy par ev elonyod, de majd az elet eldonti 😊
Hozzáértőktől kérdezném, ezek a képek teljesen hétköznapinak-e, mi az oldal lényege, mi a különbség az említett ruhadarabok között, az hogy egyetemen tanulsz ultimat joker kártya-e és felment minden alól, valamint miért van pár év előnyöm?
Én ha ismernélek, úgy szájon vágnálak hogy csak lesnél. Ki vagy te, hogy mást ler.bancozol? Meg kb azt mondod hogy meg is érdemelné ha valaki megerőszakolná? Te normális vagy?????
Ja és én egy dagi nő vagyok, és nyilvàn nem így öltözködöm, de akkor is itt te vagy a nagyobb gáz. Mi van, zavar hogy nem kaphatod meg?? Annyira szánalmas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!