Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek róla és a...

Mi a véleményetek róla és a hozzá hasonló lányokról? (képek)

Figyelt kérdés

Instagramon böngésztem és ott akadtam rá véletlenül. Pár kép hogy el tudjátok képzelni milyen karakterű személyről van szó:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Majd feltett egy ilyen screenshot-ot:

[link]

Ezután írtam rá:

Én: Amilyen képeket közölsz magadról, még csodálkozol hogy rád verik a f***ukat? Őszintén kérdezem.

Ő: Hmmm

Te is egy komoly, kulturalt ember lehetsz 😃😃

Én: F***uk nélkül is megállja a helyét a mondat, csak nem értem a hozzád hasonlókat akik provokálnak, majd fel vannak háborodva a következményeken.

Ő: Ki provokal?

Mirol beszelsz?

Én: Ha nem veszed magad észre, nem erőlködöm mert semmi közöm hozzád, de ha az én gyerekem is ilyen lesz akkor szarul fogom magam érezni.

Ő:Haha, megnyugtatlak

Ettol csak rosszabb lesz

A problemak nalad kezdodnek, ha nem ismered fel az oldal lenyeget

De van egy korhatar, ami felett nem kene hasznalni !!!

Én: Nem sikerült, elmondanád hogy mi az? 😀

Ő: Biztos, hogy nem a lefejezett babak felrakasa 😃

Én: Mert az hogy p*csagatyában vagy, az becsülendőbb és jobb értékrendet képvisel.

Ő: A p*csagatya es a rovidgatya kozott eleg nagy kulonbsegek vannak

Szerintem a becsulendo ertek ott kezdodik, hogy az orszag legjobb egyetemen tanulok

Ha meg nyaron meleg van, igen

Felveszem a rovidebb gatyat

Én: Én meg a legrégebbin, na? 😀

Most ki nyert?

Na mindegy hagyjuk, további jó posztoltatást!

Ő: Szerintem van egy par ev elonyod, de majd az elet eldonti 😊

Hozzáértőktől kérdezném, ezek a képek teljesen hétköznapinak-e, mi az oldal lényege, mi a különbség az említett ruhadarabok között, az hogy egyetemen tanulsz ultimat joker kártya-e és felment minden alól, valamint miért van pár év előnyöm?

2017. márc. 24. 13:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
fúj! tré!
2017. márc. 24. 15:21
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
11. De nem érted, meg sem kellett volna említened neki, mert ahogy írtad "nem erőlködöm mert semmi közöm hozzád".
2017. márc. 24. 15:22
 13/25 A kérdező kommentje:
#13 Igazad van, de nekem is kell valamin vitatkozom, túl konfliktusmentes az életem. 😀
2017. márc. 24. 15:29
 14/25 anonim ***** válasza:
94%

Ja, te pont letojod a lányt, de azért fél tucat képet beillesztesz ide róla, leírod a beszélgetéseket meg a véleményed róla, de ááááá, nem, téged teljesen hidegen hagy. Akkor mi a francért csináltál neki egy külön topicot, ahol fröcsögsz róla össze-vissza, hogy ilyen hlye meg olyan ostoba, és megerősítést vársz tőlünk, hogy igen kisfiam, neked van igazad? Ezek szerint mégiscsak érdekel téged, nem is kicsit. Aztán meg amikor vki nem ért egyet veled, azt írod, hogy skizofrén. Fogadjunk, azt se tudod, mi az, különben nem dobálóznál csak úgy az egyik legsúlyosabb mentális betegséggel.

És én mindezt úgy írom, hogy nálam szolidabb lány nincs a sulimban, de a stílusod még számomra is vérlázító, pedig pont az én ellentétemet pocskondiázod. Ha ilyen alpári, trágár módon írtál rá szerncsétlenre, ne csodálkozz, ha hasonlóan fog válaszolni neked.

2017. márc. 24. 15:33
 15/25 anonim ***** válasza:
92%

Nagy egyetemista létedre még a szavak jelentését sem ismered... Javaslom olvasd el mégegyszer a válaszom, próbáld meg értelmezni! Illetve keresd meg az értelmező kéziszótárban annak a szónak a definicióját amivel illettél!

Azt meg ne mondd, hogy nem érdekel a lány! Csak az a bajod, hogy nem kaphatod meg! :D

2017. márc. 24. 15:41
 16/25 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDD Amúgy tök jó hogy így elszórakoztatjuk egymást és mindenki tud valamin nevetni.
2017. márc. 24. 15:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Ha valaki esetleg közben tudna valami választ is adni a feltett kérdéseimre, megköszönném.
2017. márc. 24. 16:07
 18/25 anonim ***** válasza:
Szóval csak trollkodsz? Elég amatőr vagy, már bocs. Nekem a múltkor 93 válasz jött össze, pedig nem ilyen feltűnően provokáltam a népet. Ez elég silány eredmény. Inkább menj vissza Instára aztán v erd ki a csajra.
2017. márc. 24. 16:12
 19/25 A kérdező kommentje:
Nem trollkodok. Ez viszont érdekes amit mondtál, facebookon meg instán a likeok számítanak és azért mindent képesek megtenni az emberek, ezek alapján ti itt pedig a válaszokra élveztek?
2017. márc. 24. 16:29
 20/25 anonim ***** válasza:
Gold digger proli.
2017. márc. 24. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!