Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Bosszantja a csúnya vagy...

Bosszantja a csúnya vagy kövér nőket, hogy a jó nők mindent megkapnak a férfiaktól és sokkal könnyebb, jobb életük van?

Figyelt kérdés
2017. márc. 18. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
56%
De az élet tele van minden szép dologgal, szemezések, te jó isten... annyira nem értem, hogy miért kell feltételezni a saját érzéseinket mindenkiről. Ha én rosszul élem ezt meg, akkor más is, ha nem, az hazudik. Mi értelme ennek? Akkor x ember kevésbé érzi magát lúzernek?
2017. márc. 18. 19:29
 12/17 Rocker15 válasza:
54%
Hát, én azt vettem észre hogy a csúnya nők szemtelenebbek mint a szépek. Úgyhogy én a csúnyákat meghagyom másnak!
2017. márc. 18. 20:43
 13/17 anonim ***** válasza:
75%

Nem bosszant, 1. mert szerencsére a férjemet nemcsak külső érdekli.

2. miért lenne könnyebb, jobb élete a szépeknek? Lehet, hogy könnyebben találnak párt, na bumm. Elég csak az igazit megtalálni, kit érdekel ha 100 pasiból csak egynek jövök be, de az az egy az igazi.

2017. márc. 18. 23:04
 14/17 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem biztos bosszantja őket.

[link]

2017. márc. 19. 01:32
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

a szépség belülről is fakad(a hozzáállás a viselkedés az amin tudsz változtatni a külsőn , testalkaton nem mindig)

MIért ne lehetne egy kövér nő is szép?

Azért mert az átlagnak nem az tetszik? de van akinek igen.. szóval ne provokálj..

2017. márc. 19. 09:45
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem bosszantja őket.
2017. márc. 20. 08:20
 17/17 anonim ***** válasza:

Bizonyos szintig igen. Nem az a része zavar, hogy elhalmozzák őket ajándékokkal, fizetnek nekik minden sz..t, eltartják őket, mert nekem az akkor sem lenne szimpatikus életvitel, ha szép lennék és vékony. Nem akarok kiszolgáltatott sem lenni másnak, és azt sem akarom, hogy az egyetlen értékemnek a feszes hasamat és mellemet tartsák.

Az viszont bosszantó, hogy előnyben vannak a munkaerőpiacon, hogy a férfiak sokkal segítőkészebbek velük... az nem zavar, hogy kedvesebbek, az biológia, hogy alapvetően kedvesebbek, vidámabbak vagyunk, ha olyat látunk, ami tetszik... az zavaró, amikor sorbanállásnál pl. bárban, fitneszteremben a pultos srác előbb foglalkozik a csinosabb csajjal, amikor láthatóan én voltam ott előbb. Vagy amikor rohan egy pasas segíteni 1 db zarás zacskóval látványosan szenvedő plázacica nőnek, miközben engem 3 sporttáskával majdnem fellök útközben... hogy egy pasas azokra a nőkre, akik dögösek, de bunkók, hölgyként hivatkozik, azokra a nőkre, akikre nem áll fel a farka, de sokkal illemtudóbbak, némberként/bálnaként/nőszemélyként. Meg hasonló dolgokra.

2017. nov. 8. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!