Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek milyen értékek fontosak?

Nektek milyen értékek fontosak?

Figyelt kérdés
Van olyan dolog az eletetekben ami miatt ertelmes elnetek?

2017. márc. 17. 11:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
hát 30 alatti legyen, szőke, nagymellű.... kb ezek
2017. márc. 17. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem olyan értékek, amiket maradéktalanul magamban sem találok meg, nemhogy másokban. Így kiköltöztem vidékre, falu szélére és állatokat tartok, földet túrok. Ha eléggé kifáradok, akkor nem gondolok ilyesmikre.

Az életed értelmét pedig te alakítod ki. Ha nem, akkor érezheted úgy, hogy nincs is.

Van aki egy hobbiban érzi ezt, van aki tudat alatt, de munkamániás lett és az az élete is. Olyan is van, aki a gyereke megszületéséig csak sodródott az árral, utána meg csak a gyerek lett az egyetlen fontos. Meg még rengeteg más...

Számomra jelenleg az állatok ellátása, a napi feladatok, fejés, etetés-itatás, egészségmegőrzésük a fontos. Ezen felül igyekszem rendbetenni a tanyát és környékét, hogy jó szívvel menjek ki az udvarra, vagy fogadhassak vendégeket.

Meg van a munkahelyem, de azt nem mondanám értelmesnek.

2017. márc. 17. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

A párom, elsősorban.

A családom kis haján hagyott meghalni, értük nem kár, de a kedvesemért tűzbe mennék - és viszont.

Egészség, és a pénz - mert csórón szar élni, volt benne épp elég ideig részem.

2017. márc. 17. 11:45
 4/4 anonim ***** válasza:

1, Az egyedüllét;

2, Régen még hittem benne, hogy van, ma már nincs.

2017. márc. 17. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!