Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék intelligens és...

Hol tudnék intelligens és vonzó nőkkel ismerkedni, akik nem csak a nuncijukkal gondolkodnak, hanem fontosak nekik még az emberi értékek?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve egyedül vagyok, ami nem is baj, mert szeretem az egyedüllétet és nem vagyok kapcsolatfüggő, csak mostanában már egyre jobban érzem a hiányt, azt a fajtát, amikor olyan jó lenne végre találkozni egy olyan nővel, akivel nem csak értelmesen tudok beszélgetni, hanem kialakul köztünk valami komolyabb is. Szeretnék már ölelni, szerelmesen csókolózni, érezni, amit az ember akkor érez, ha szerelmes. Viszont a munkahelyemen nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, bulizni meg nem járok nagyon, mert más irányú már az érdeklődésem. Az olyan 'csajokkal' tele a padlás, akik nem látnak tovább a pinájuknál és eszköznek, eldobható rongynak nézik a férfiakat, de hol vannak ma a RENDES, ODAADÓ, FIGYELMES NŐK? Hogy teremthetném meg a lehetőségét annak, hogy ilyenekkel találkozzam?

22/F

2014. dec. 4. 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
60%

az előbb írta le ezt egy csaj.. xDD

ugyan azt tudom mondani. eljár szórakozni többet a barátaiddal hátha megismersz valakit. ha esetleg egyetemista vagy akkor ott.

2014. dec. 4. 17:55
 2/8 anonim ***** válasza:

Legalább a szöveget átfogalmazhattad volna, most te férfi vagy vagy nő? És miért különböznek a személyiségeid életkorai? Mert így kevésbé feltűnő?... :D

Bizonyíték:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__634..

2014. dec. 4. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanezeken a dolgokon gondolkodom,tőled pár évvel idősebb nőként.Amint odaadó vagyok egy férfival,az rögtön kihasználja ezt,és megtipor lelkileg.Szóval az utóbbi pár hónapban már jobban is esett a magány.
2014. dec. 4. 17:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el hogy nem találkozol ilyen nőkkel.

Nem szoktál ismeretlen nőket megszólítani az utcán, a boltban, a buszon, stb.? Így lehet ismerkedni és találkozni mindenféle -fajta nővel.

Ha az a baj hogy nem találkozol ilyen nőkkel, az azért van, mert nem kezdeményezel elég nőnél, vagy simán nem is kezdeményezel.

2014. dec. 4. 17:59
 5/8 anonim válasza:
Köszi, hogy loptad a szövegem drága.
2014. dec. 4. 18:00
 6/8 A kérdező kommentje:
# 5 Így visszaolvasva azért elég lekezelő, nem?
2014. dec. 4. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó, azért, ha nőkről van szó, h nem találnak normális pasit azért az tágabb, mint a férfiaknál.

Saját magamról tudom, h legyen kedves, ne ribbanc, nézzen ki valahogy(és itt nem szépségkirálynőre gondolok), akarjon valamit az élettől aztán cső.

Az én igényeim már ki vannak elégítve.

A nőknél azért magasabb a léc.

2014. dec. 4. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nocsak, nocsak. Egy élelmes kérdező néhány szavában átírta "csótányegér" kérdését, és a nőkre nézve ugye máris mennyire degradáló?
2014. dec. 4. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!