Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék intelligens és...

Hol tudnék intelligens és vonzó férfiakkal ismerkedni, akik nem csak a péniszükkel gondolkodnak, hanem fontosak nekik még az emberi értékek?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve egyedül vagyok, ami nem is baj, mert szeretem az egyedüllétet és nem vagyok kapcsolatfüggő, csak mostanában már egyre jobban érzem a hiányt, azt a fajtát, amikor olyan jó lenne végre találkozni egy olyan férfival, akivel nem csak értelmesen tudok beszélgetni, hanem kialakul köztünk valami komolyabb is. Szeretnék már ölelni, szerelmesen csókolózni, érezni, amit az ember akkor érez, ha szerelmes. Viszont a munkahelyemen nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, bulizni meg nem járok nagyon, mert más irányú már az érdeklődésem. Az olyan 'pasikkal' tele a padlás, akik nem látnak tovább a farkuknál és eszköznek, eldobható rongynak nézik a nőket, de hol vannak ma a RENDES, ODAADÓ, FIGYELMES FÉRFIAK? Hogy teremthetném meg a lehetőségét annak, hogy ilyenekkel találkozzam?

24/L

2014. dec. 4. 17:46
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
26F
2014. dec. 4. 17:48
 2/21 anonim ***** válasza:
2014. dec. 4. 17:48
 3/21 anonim ***** válasza:
akik egyetemre járnak már több éve. én köztük keresnék. vagy barátokkal összejársz többet, hátha megismersz valakit.
2014. dec. 4. 17:49
 4/21 anonim ***** válasza:
erre én is kiváncsi vagyok
2014. dec. 4. 17:49
 5/21 anonim ***** válasza:
Látom még nem ismersz engem.
2014. dec. 4. 17:50
 6/21 anonim ***** válasza:
74%
A péniszem azt üzeni, hogy írj privit!
2014. dec. 4. 17:52
 7/21 anonim ***** válasza:
Bárhol, de neked nem ilyen kell, hanem akik semmibe vesznek. Ezért találsz csak az utóbbi kategóriából.
2014. dec. 4. 17:52
 8/21 anonim ***** válasza:
58%
Értem én, de azért dugunk?
2014. dec. 4. 17:53
 9/21 anonim ***** válasza:
Barát zónában nincs sok ilyen férfi?
2014. dec. 4. 17:54
 10/21 anonim ***** válasza:

Vannak, viszont Ők a hozzájuk hasonló nőket részesítik előnyben, és már ne is haragudj, de Te most mindenáron rá akarsz akaszkodni valakire, ami egy intelligens férfi szemében egyáltalán nem vonzó.

Ha éled az életed, és vagy VALAKI, aki képes használni az eszét, akkor majd támasza lehetsz egy ilyen embernek, és Ő is a támaszod lehet. Addig csak csalódni fogsz.

2014. dec. 4. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!