Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék intelligens és...

Hol tudnék intelligens és vonzó férfiakkal ismerkedni, akik nem csak a péniszükkel gondolkodnak, hanem fontosak nekik még az emberi értékek?

Figyelt kérdés

Már lassan egy éve egyedül vagyok, ami nem is baj, mert szeretem az egyedüllétet és nem vagyok kapcsolatfüggő, csak mostanában már egyre jobban érzem a hiányt, azt a fajtát, amikor olyan jó lenne végre találkozni egy olyan férfival, akivel nem csak értelmesen tudok beszélgetni, hanem kialakul köztünk valami komolyabb is. Szeretnék már ölelni, szerelmesen csókolózni, érezni, amit az ember akkor érez, ha szerelmes. Viszont a munkahelyemen nem nagyon van lehetőségem ismerkedni, bulizni meg nem járok nagyon, mert más irányú már az érdeklődésem. Az olyan 'pasikkal' tele a padlás, akik nem látnak tovább a farkuknál és eszköznek, eldobható rongynak nézik a nőket, de hol vannak ma a RENDES, ODAADÓ, FIGYELMES FÉRFIAK? Hogy teremthetném meg a lehetőségét annak, hogy ilyenekkel találkozzam?

24/L

2014. dec. 4. 17:46
1 2 3
 21/21 GipszI ***** válasza:

Kérdésedre a válasz:

Akárhol. Kérdéses, hogy számodra mit jelent a vonzó.

Tudom ajánlani mondjuk a koncertekre járást, kultúresemények látogatását, vagy barátnőkkel romkocsmázást is akár. Mindenhol lehet találni normális férfiakat :)

2014. dec. 5. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!