Más is érez így? Ha egy filmnek a végén búcsúzás van, vagy egy sorozat véget ér és búcsúzás van, akkor olyan ürességet érzek magamban, olyan depisvok egy jóideig.18f
Figyelt kérdés
pl a harry potter végén is mikor láttam moziban tökre sírtam h vége...2017. márc. 17. 02:32
1/2 anonim válasza:
Talán sorozatnál, ha már régóta követem és az életem része, akkor igen, nehéz picit elengedni. Ès érzek egy kis ürességet is utána, tudom, hogy egy korszak lezárult. De azért nem ennyire, filmnél abszolut nem.
Szerintem neked gondot okoz az elengedés, úgy általában, egyébként nekem is, de tényleg nemez a jellemző szerintem.
2/2 anonim válasza:
Pont a filmet nem néztem meg, de a könyvsorozat végén nehéz volt, hogy ennyi volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!