Baj, hogy nagyon jól tudok magamban nevetni?
Figyelt kérdés
Akár saját, akár más poénjain el tudok kuncogni. Már attól is, ha rágondolok valami szerintem viccesre. Most például egész nap azon röhögök, hogy Alec Baldwin milyen fejet vág, amikor Trumpot utánozza.2017. febr. 12. 22:07
1/5 anonim válasza:
Nem baj. Az lenne a baj,ha semmin és senkin nem tudnál nevetni. Inkább legyél egy életvidám ember,mint egy szobanövény.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Addig jó, amíg tudunk nevetni.
Nálam is előfordul, hogy hirtelen eszembe jut pl. egy 2 héttel ezelőtt hallott poén, és hangosan felnevetek. :D Ha pedig van velem valaki, akkor elmondom a nevetésem okát. Utána pedig együtt nevetünk. Ha pedig hü.lyének néz, hát ez van. Nem bánom. :-)
3/5 anonim válasza:
Nem baj, a lényeg, hogy jókat nevess a markodban! :-) Trumpon lehet is, eléggé egy félresikerült mókus!
4/5 anonim válasza:
Most én is hangosan felnevettem Alec Baldwin-on. :)
De én folyamat röhögök magamban, szinte mindig egyedül vagyok.
5/5 anonim válasza:
Igen, határozottan nagy baj.
Mától tessék szomorúnak lenni, lehajtott fejjel járkálni, gyászos arccal bámulni bele a semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!