Szerintetek mit lehet kezdeni olyan emberrel, aki nem tiszteli a pszichológiát, és a mentális betegségeket vagy zavarokat?
Akkor most melyiket nem tiszteli?
Vagy másképp kérdezem!
Mit is kellene tisztelni?
Szerintem (!) Ez onallo velemeny. Ha nem tudod elfogadni hogy O szerinte ezek nem leteznek neki mert kene a te velemenyed osztania?
Most hosszabb szajcsepeles kovetkezik at lehet ugrani..
Alapvetoen a mentalis bajok sokait lehet megmagyarazni egyszeru allati eredetu megoldasokkal. Biosz 6. Osztaly- kivalasztodas. Tobbnyire az allatoknal az az egyed amelyik eletkeptelen az magatol elpusztulhat. (Pl az "ozvegy" ara) ez az embernel is megtekintheto, szeretne a szuicid hajlamu meghalni. Okes. Miert? Mert nem erzi magat elegnek. Csak a gond az hogy nehezebb nekunk meghalni es feltunobb egy hulla mint egy doglott macska.
A tobbszemelyisegu ember is kepes normalis eletet elni, mindossze tobb gonddal jar. Pl neki oda kell figyelnie mindarra amit egy masik szemelyisege okozhat. Akar egy plusz teher. (Tolokocsisnak kocsival menni)
Nem tamadni akartam csak nem ertem miert akarja a kedves kerdezo, maga, hogy mas ossza a velemenyet. Mit lehet vele kezdeni? Egy barna szinu cuccost a fejere.
Mit jelent az számodra, hogy nem tiszteli, "mi a nem tisztelés foka"?
Bizonyos szinten semelyik ember sem tiszteli, pl mindenki elítéli a szociális fóbiást, de viszont nem cikizi a mentálisan sérültet. Mind a kettő egy mentális betegség/probléma, a különbség a kettő között, az az, hogy a szoc fóbia egy kevésbé súlyos állapot, míg a mentális sérültnek mondott beteg egy egyértelműen látható és komoly problémával küzd
De most akkor az emberek 90%-ról le kéne mondani, ezt döntse el mindenki maga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!