Hibásak a lányok a helyzet kialakulása miatt?
Ma délután láttam. A vízparthoz lépcsősor vezet, a tetején 5-6 fiú sörözik. Nem éppen öltönyös-nyakkendős típusok, de nem háborgattak senkit, elvoltak magukban. Egyszer csak megjelenik két lány, szűk kis futócuccban, és nekiállnak a lépcső alján pucsítgatni, terpesztgetni, nyújtani. A fiúkból persze azonnal kitört a tetszésnyilvánítás, hangot adtak az örömüknek, gondolhatjátok.
A két lány nekik nem szólt semmit vissza, de maguk közt jól megtárgyalták, hogy de bunkók a fiúk. én meg arra gondoltam, hogy tényleg azok? Voltak ott futók, kiöltözött csajok, minden, de senkinek nem szólogattak be. De amikor pontosan velük szemben kezdik el a látványos kis tornagyakorlataikat, őszintén mit gondoltak, hogy csendben fognak szemlélődni?
Ha megnézed a csajokat, akik mutogatják magukat, az a baj. Ha nem akkor az.
Szóval ezen nem szabad értelmet keresni.
Igen, és?! Tudod, itt hány jóképű futó srácot látni, de értelmes ember nem szól be a másiknak.
Én is utánakiabálhatnék, hogy Du bist sooo sexi!, vagy még durvábbakat, mégsem teszem, mert paraszt dolog.
De a fiúknak sokszor nem kell alkalom, én mindig melegítőben sportoltam, és bizony bőven akadtak, akik beszóltak, jó seggem van, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!