Miért röhögött a képembe az ügyintéző, és utánozta
le amit mondtam?
Figyelt kérdés
Bementem egy biztosító céghez, és az ügyintéző csajt megkérdeztem, hogy milyen munkalehetőségek vannak önöknél? Röhögött egyet, és hadarva elismételte ugyanazt.
Nekem eléggé gúnyosnak, és sértő, lekezelőnek tűnt ez, hogy csak így valaki kinevet. Picit olyan volt, mintha ő lenne a vezérigazgató, én pedig egy szakadt hajléktalan lennék, akit nem vesz komolyan. Egyébként nem vagyok egy sértődékeny típus, de ha esetleg ott fogok dolgozni, tudnom kell hogyan viszonyuljak hozzá. 22 éves fiú vagyok, ő meg 30-35 éves lány lehetett kb.
Figyelj, neked az érdeked, hogy találj munkát. Ha te csak megcsörgeted őket, akkor majd akad másvalaki, aki valóban szeretne dolgozni és érdeklődni. Írhatsz nekik e-mailt, csatolni hozzá egy cv-t, ha kell motivációs esetleg ajánlólevéllel. Szedd össze magad, a dolgok nem ellened vannak, hanem érted! A férjem külföldi, a letelepedése első hetén kiöltözve, cv-vel a kezében bejárta a potenciális munkahelyeket. Úgy, hogy magyarul sem tud. Rögtön talált munkát, bár ő hajlandó is volt tenni érte, kapott hideget-meleget, de nem vette egóra, pedig az menedzserek többsége elég rasszistán nyilvánult meg felé. A te érdeked, hogy munkád legyen, egy munkáltatónak nem nehéz dolgozót találni.
2017. márc. 3. 12:58
22/29 anonim válasza:
Hogy mersz te bárkit is ler.bancozni? 22 évesen már lehetne annyi eszed, hogy álláshirdetésre jelentkezünk önéletrajzzal (igen, engem is úgy vettek fel, nem az utcáról). Meg ha ott is ebben a magasabbrendű, "ki ha én nem stílusban" nyomtad, mint ami a hozzászólásaidból lejön, és közben ilyen hülye elképzeléseid vannak, akkor ne csodálkozz, hogy kiröhögnek. De persze hidd csak azt, hogy te pottyantottad a spanyolviaszt
2017. márc. 4. 14:46
23/29 A kérdező kommentje:
Az irasaimbol magasabbrendu stilus max. a kisebbsegi komplexusban szenvedoknek jon le...
2017. márc. 4. 15:16
24/29 anonim válasza:
Mindenki hülye, csak te vagy helikopter😀 Ne csak itt legyél határozott és okos, hanem a való életben is! Ha valamit el akarsz érni, ahhoz lemondás és áldozat kell. Ne csak várd a galambot...22 évesen érettebb lehetnél.
2017. márc. 4. 17:27
25/29 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy csak a kisebbrendűségi komplexusban szenvedőknek :D De ja, nyugodtan gondolj, amit akarsz, attól biztos előbb kapsz munkát
2017. márc. 4. 17:46
26/29 A kérdező kommentje:
Ti foglalkoztok velem, nem pedig én veletek.
Részemről itt lezárva, építő jellegű válaszokat továbbra is várom.
2017. márc. 4. 18:29
27/29 anonim válasza:
Figyi, nekem már van munkám. Erről ennyit. Na további szép napot
2017. márc. 4. 18:59
28/29 A kérdező kommentje:
27.: Örülök neki! Szép volt, gratulálok! Sok sikert a továbbiakban!
2017. márc. 4. 19:03
29/29 anonim válasza:
Voltam biztosítónál ügynök,én tudom; xar az élete,nincs új bepalizható ügyfél,a régiek is sorra mondják le a szerződést,mert vagy nincs pénzük fizetni,vagy rájöttek,hogy nem is olyan jó az a biztosítás,amit anno megkötöttek.
És ilyenkor az ügynök jutalékát utólag is visszakérik. Ilyenkor az ügynök nagyon csalódott. Az ott ücsörgő nőcske is gondolom sokkal jobbra tartaná magát,minthogy ott üljön. Ezért éles cinizmussal fogad egy fiatal srácot,akinek lövése sincs erről az egészről,ráadásul gyenge a kiállása.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!