Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért röhögött a képembe az...

Miért röhögött a képembe az ügyintéző, és utánozta le amit mondtam?

Figyelt kérdés

Bementem egy biztosító céghez, és az ügyintéző csajt megkérdeztem, hogy milyen munkalehetőségek vannak önöknél? Röhögött egyet, és hadarva elismételte ugyanazt.

Nekem eléggé gúnyosnak, és sértő, lekezelőnek tűnt ez, hogy csak így valaki kinevet. Picit olyan volt, mintha ő lenne a vezérigazgató, én pedig egy szakadt hajléktalan lennék, akit nem vesz komolyan. Egyébként nem vagyok egy sértődékeny típus, de ha esetleg ott fogok dolgozni, tudnom kell hogyan viszonyuljak hozzá. 22 éves fiú vagyok, ő meg 30-35 éves lány lehetett kb.

2017. márc. 1. 21:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
60%

Mert? Ő is hülye volt. Ha ilyennel állnak eléd, nevetsz, nem tudod kontrollálni.

Ezek a viccek. Ha a csattanó meglepetés, váratlan. Nem a hülyéknek áll a világ, hogy nem illik őket kinevetni. Nem bántotta, nyilván meglepte a kérdés, joggal.

2017. márc. 2. 10:21
 12/29 anonim ***** válasza:
82%
És az ilyesmi emberek csodálkoznak mint a 11-es, hogy miért ilyen az ország, miközben ők húzzák le a legjobban a színvonalat, és a másik kinevetése a természetes számukra.
2017. márc. 2. 10:25
 13/29 anonim ***** válasza:
74%
Ez pont olyan kérdés, mint a minapi, hogy a gonosz futár távoztában miért nem vitte le a szemetet. Bemész, sorszámot kérsz, ahhoz ki kell választani valamelyik folyamatot, te rányomtál mondjuk az "tűzeset miatti kárigénylés" aztán mikor sorrakerülsz odamész az ügyintézőhöz, és megkérdezed, hogy milyen munkák vannak. Örülj inkább, hogy nem kérdezett vissza, hogy "így enyhén szellemileg visszamaradottként mégis milyen munkát szeretne?"
2017. márc. 2. 11:39
 14/29 anonim ***** válasza:
60%

Nem csodálkozom én semmin. Pont a magadfajták miatt, akik szerint a leghülyébbhez kell mindig igazodni.

Próbáld ki. Menj be hazafele az újságoshoz, a fornettishez, a kisboltba, a drogériába, könyvesboltba, hogy "milyen munkalehetőségek vannak önöknél", és meséld el, milyen fejeket vágnak.

2017. márc. 2. 12:44
 15/29 A kérdező kommentje:

"Hát ha valaki álmodozva beténferegne az irodába, hogy miféle munka van, lehet nálunk is derülnének."

-Hogyan kellett volna bemennem? Titeket beleszült az anyátok az irodába, vagy hogy kerültetek oda?

"Mert? Ő is hülye volt. Ha ilyennel állnak eléd, nevetsz, nem tudod kontrollálni.

Ezek a viccek. Ha a csattanó meglepetés, váratlan. Nem a hülyéknek áll a világ, hogy nem illik őket kinevetni. Nem bántotta, nyilván meglepte a kérdés, joggal."

Szóval ha te okosabb vagy, akkor nyugodtan kinevethetsz?

Nem volt náluk se sorszám, se honlap, csak egy hirdetés az iroda ajtón.

Arra jártam, a főnökkel is akartam személyesen beszélni, mégis miért ne mentem volna be??

Sok válasz eléggé elszomorító, az pedig még jobban, hogy így felpontozták ezeket. Eddig úgy voltam, hogy hagyom a francba, de most már mindenképp elfogom mondani a főnökének.

Bármilyen ügyben is megyek oda, akármennyire is buta vagyok, az alapvető tisztelet nekem is ugyanúgy kijár.

Undorító értékrendje, és gondolkodásmódja van ezen az oldalon nagyon sok embernek, igen 11-es, főleg neked szól. Ha véletlenül kinevet, azzal nincs gond, de ha ezek után egy elnézést nem tud kinyögni, azzal már annál inkább.

Az egyébként igaz, hogy nem így kellett volna előállnom. Legközelebb azonnal a főnököt fogom kérni, egy ügyintézőnek nincs köze hozzá, ha munkaügyben jöttem.

2017. márc. 2. 12:53
 16/29 anonim ***** válasza:
62%
A frászt nem vagy sértődékeny 😀 Hogy vegyenek komolyan, ha te sem voltál az?
2017. márc. 2. 14:19
 17/29 A kérdező kommentje:
16.: Te vagy a komoly...
2017. márc. 2. 22:05
 18/29 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e értelme annak, hogy leállok neked magyarázni.

Olyan munkára jelentkezem, amilyen végzettségem van. (Nyugi, nincs diplomám.) Így nem kell megkérdezni, hogy mégis mit kell csinálnom, mert adott területen képes vagyok minden feladat ellátására.

Nálunk is most kerestek embert. Egyikük sem jött be az irodába. Felhívták a főnököt, kaptak időpontot interjúra, és megjelentek szépen felöltözve, önéletrajzzal.

Nem "arra jártam, és a főnököt is látni akartam"... honnan tudod, hogy benn volt? Honnan tudod, hogy a nő tudta, milyen munkát akarna az új alkalmazottra bízni a főnök?

Ennyiből az jön le, hogy teljesen komolytalanul keresel munkát.

2017. márc. 2. 23:22
 19/29 A kérdező kommentje:

Oké! Akkor komolytalanul keresek munkát, az ügyintéző meg egy bnkó rbanc, ennyiben megegyezhetünk?

Csak ő neki az a dolga, hogy normálisan viselkedjen, én pedig komolytalankodhatok magánemberként ahogyan csak akarok.

Viszont ilyen húzásom, hogy egy ügyintézővel leállok tárgyalni, biztosan nem lesz többet. Egyszer eljátszottam, többet nem fogom, köszönöm a tanácsokat!

Felhívni biztos nem fogom, legfeljebb megcsörgetni, hogy hívjon vissza ő, neki úgyis "ingyenes". Szép is lenne, ha minden egyes hirdetőt felhívnék, munkanélküliként jobb helye is van a pénzemnek.

Önéletrajzom van, sértődést félre téve mit javasoltok, milyen levelet küldjek akkor?

Egy másik dolog. Kis városban lakom, és nem hirdetnek meg minden munkát. Főleg nem a biztosító cégek, akik folyamatosan keresnek embert. Ha úgyis el kell mennem a céghez, hogy a hirdetésüket elolvassam, akkor miért ne mennék be hozzájuk? Megspórolok egy telefonbeszélgetést, meg egy email-ezgetést. Ha meg nincs ott a főnök, akkor ez van.

Ezeket én halál komolyan gondolom, mielőtt írnátok, hogy csak hülyéskedek. Kisujjamból szopjam ki talán mit hogyan kell?

2017. márc. 3. 12:29
 20/29 A kérdező kommentje:
Egyesek most örülhetnek, hogy valamiben jobbak, mint én!
2017. márc. 3. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!