A mostani 14-15-16 éves fiúknak komolyan csak ez tetszik?
5 kg vakolat, napi 20 poszt a létező összes kösösségi oldalra, hetente más fiú, "mai" divat követése egyéniség semmi, nagy segg nagy mell kombó, fenékig érő festett/ombre haj, maximálisan vékony és izmos test
Mindenkinek csak ez tetszik?
Nem.
Bár én már 17 vagyok, de 16 évesen se ez tetszett.
én inkább azt veszem észre, hogy csak az nem látja a "normálisabbakat", aki nem is nézi :D
én például elég nyitott embernek tartom magam, szeretek ismerkedni, de legalább pont annyi "normálisnak tűnő", ilyen korú csaj küldött már el azzal, hogy ő ilyen emberekkel nem is áll szóba, mint az általad leírtak.
vagy te előítélet nélkül szóbaálsz egy átlag alatti sráccal is? mert ha igen, akkor oké, kivétel vagy, és tök jogos lenne a kérdés.
de mint az elején írtam, ha ilyen lennél, akkor tudnád azt, hogy vannak bár átlag alatti kinézetű, de értelmes srácok is...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!