Hitler bajusz és hasonlo haj legális mon? Komolyan kérdezem. Tetszik az a bajusz a hajvonalam meg genetikailag olyan igy az áll jól.
Az tényleg nagy ostobaság, hogy most már senki sem hordhat olyan bajuszt, mert akkor mindenki neofasisztának nézi. Pedig Chaplin is hasonló bajuszt hordott, mégsem jut senkinek az eszébe.
Amúgy - hacsak nem akarsz mindenhol megbotránykozást kelteni - nem javaslom ezt a fajta bajuszt.
Miért ne lenne legális?!
Az más kérdés hogy inkább hideget kapsz mint meleget. A Chaplin fórumos ma jobb, előbb is vót. Az adolf csak lenyúlta.
fórumos = fizimiska
Ez a buta korrigáló.
Anélkül, hogy bármilyen jelentést, jelentőséget tulajdonítanék a hitleri haj, vagy a bajusz formájának, nekem személy szerint egyik sem tetszik.
A haj nekem állandóan zsíros benyomást keltene, a bajusz meg igénytelen és ronda.
Nekem volt hitler bajuszos munkatársam. Igazából kell hozzá egy arcforma ami nincsmeg mindekinek.
Amúgy azért alakultki,hmert ezt a bajuszt kényelmesen lehetett viselni a gázmaszk alatt. (1.vh)
Igen, :legális a bajusz. Ez az igazi agyf4sz egy bajusz legális e XD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!