Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 14 évesen levághatom a bajszomat?

14 évesen levághatom a bajszomat?

Figyelt kérdés

Megnőtt a bajszom kb 1cm-es és az idkolában azt mondják hogy cigány bajszom van. Én meg leszeretném vágatni. Nem lesz bajom tőlle vagy későbbi következménye?

Előre is köszönöm a válaszokat!!!

2016. okt. 20. 16:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem inkább borotválni? Persze csináld, a barátom is annyi idős mint te, ő is borotválja, és nincs tőle semmi baja.
2016. okt. 20. 16:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi baj lehetne tőle? 😂
2016. okt. 20. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
34%
SOHA NE VÁGD LE! amint levágod, ritkábban fog nőni, de sötétebb, és erősebb lesz, és gyorsabban nő, és csak nő, és mindig nő, és hamar előszülsz, mert elfogy a pigment, mert feleslegesen lenőtt, és majd festheted, vagy várhatod a Törp papa divatot! Ne hallgass a sok divatmajomra, mert nincs vissza út!
2016. okt. 20. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

3#

Ezt te komolyan írtad, vagy csak trollkodsz? Ha nem csak trollkodsz, akkor te irtózatosan hülye vagy.

Kérdező!

Nem lesz semmi következménye, ha levágod. Csak tévhit, hogy megerősödik a borotválástól.

2016. okt. 20. 17:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#3 bolond :D borotváld le, én is ennyi idősen borotváltam:D

17f

2016. okt. 20. 17:31
 6/6 anonim ***** válasza:
43%

Persze, most még lazulsz 17 évesen. Majd 10 év múlva.

Én se úgy gondoltam, hogy napi 1 métert nő, és 2 hét múlva megőszül... Azt mondtam, hogy gyorsabban nő, és erősebb lesz, és ritkább, és sötétebb. Ez mind igaz. De nem kellenek nagy szorzók, 2-3x gyorsabb, és sötétebb a mondjuk 20 év alatt megőszülésből 6-10 évet csinál... Nem kell ezzel foglalkozni, de attól még igaz.

2016. okt. 20. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!