Te, aki ezt olvasod! Hogy döntenél ha az egész életed határoznád meg vele?
nekem mindkettő meg van, programozó vagyok és magamtól kezdtem el, nem is akartam ezt szakmának, nem tudtam mivel fogok foglalkozni, ez hobbi volt...
24F
Nehéz kérdés...
Én azt választottam ami boldoggá tesz. Sajnos ebben nem volt sikerem. Most épp próbálom kiegészíteni a tudásom, hogy több sikert hozzon. :)
Nem szégyen a szegénység, de betyár kényelmetlen!
Először elfogadnám a nagy lóvés melót, összeszorított fogakkal dolgoznék, gyűjtenék tartalékot, és majd utána "vígan, boldogan" csinálhatod azt, amit szeretsz!
A magas fizetést.
Mit érek el azzal, hogy 8 órát boldogan töltök, de a másik 16 órában korog a gyomrom, és mindig ideges vagyok az anyagiak miatt?
Inkább unottan bemegyek 8 órázni, és ahogy kiszabadulok, onnantól szabad vagyok és azt teszek, amit csak akarok. Csináltam azt is, ami boldoggá tesz, másodállásban!!!!
Ez a való élet, nem a mesék, az a munka sem tenne boldoggá, mert a sok egyéb dolog megkeserítene.
Max munkamániássá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!