Valaki miért hal bele egy névnapi köszöntésbe, ha egész nap beszélgetünk? L
Nem vagyok oda a névnapokért, de akik fontosak nekem azokat mindig felköszöntöm természetesen.
A legjobb barátommal egész nap szinte chatelünk, de annyit nem írt hogy boldog névnapot.
Tudja hogy ma van, mert tegnap beszéltünk erről, ma is írtam neki hogy jöttek hozzánk vendégek, de csak a saját baromságát fújja. Ugyanezt csinálta karácsonykor is. Írtam neki hogy boldog karácsonyt, és nem reagált semmit rá. Kezdem unni, én minden alkalommal írok neki ünnepeken már reggel. Nagyon rosszul esik...
Kettes válaszoló te is egy érdekes ember vagy. De mindig idekeveredk valami bunkó.
Abban mi az idegesítő ha karácsonykor annyit írok hogy boldog karácsonyt, vagy névnapján hogy boldog névnapot? Ezt szerinted nem így illik? Akkor meg sz*rjuk le egymást, ne tartsuk az ünnepeket, legyen minden nap ugyanaz a monoton borzalom.
Meg barátok is minek nem? Legyünk egyedül. Igazad van :)
Mikor meg névnapom van,ő meg egész nap ma végig azt nyomta hogy milyen játékkal játszik a gépen, meg milyen önéletrajzot csinált, azért képzeld rosszul esett. Kettes válaszoló te is egy érdekes ember vagy. De mindig idekeveredk valami bunkó.
Abban mi az idegesítő ha karácsonykor annyit írok hogy boldog karácsonyt, vagy névnapján hogy boldog névnapot? Ezt szerinted nem így illik? Akkor meg sz*rjuk le egymást, ne tartsuk az ünnepeket, legyen minden nap ugyanaz a monoton borzalom.
Meg barátok is minek nem? Legyünk egyedül. Igazad van :)
Mikor meg névnapom van,ő meg egész nap ma végig azt nyomta hogy milyen játékkal játszik a gépen, meg milyen önéletrajzot csinált, azért képzeld rosszul esett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!