Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kell bunkóznia, megjegyz...

Miért kell bunkóznia, megjegyzést tennie, grimaszokat vágnia a lottózói eladónak, ha apróval fizetek?

Figyelt kérdés

Nem értem, miért baj az neki, ha 140 Ft-ot 5 Ft-osokkal fizetek ki. Máshol általában örülnek az aprónak. Ezt is el kell költeni valahol, és nyilván itt fogom, ha ilyen keveset fizetek, és tudom is előre, hogy mennyit. De ő inkább grimaszokat vág, és megjegyzést tesz, mintha nem ez volna a munkája. Ennyire lusta megszámolni azt a kicsit több érmét? Annak aki tud számolni, annak semeddig sem tart. Ha meg nem tud, akkor miért ő ül ott? Nem is számolta meg. És még neki áll feljebb.

Máskor meg az volt a baja, hogy a kezébe akartam adni a pénzt, ő meg mutogatott, hogy a tálcára tegyem. Ész megáll.

2017. febr. 22. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
De szimpatikus vagy, srác...
2017. febr. 22. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Nem tudom mi baja. De csak önmagával lehet. Múltkor èn is feladtam a lottóm adott vissza 10 ft-ot és grimaszolt. Mit gondol hogy mindenhol hagyok borravalót? Annyi járt vissza nekem.

Azt már én is tapasztaltam hogy lusták a nagyon aprót átszámolni. Miközben ha 10ezressel fizetek ott csipognak nincs e alróm. Komolyan nem értem én sem.

2017. febr. 22. 11:43
 3/7 A kérdező kommentje:

1. Ennyiből megállapítottad? Örülök. :)

2. Agybajosak, semmi nem jó nekik.

2017. febr. 22. 11:45
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Ennyit kell mondani: Ez az 5 forintos törvényes magyar fizetőeszköz. Márpedig ha az, fizethetek ezzel ha úgy akarom. Innentől gezdve a grimasz a Magyar Nezmeti Banknak szól nem pedig neked.
2017. febr. 22. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Vannak emberek, akiknek semmi sem jó.
2017. febr. 22. 11:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ártatlan kék szemekkel kérdezz rá:

Kedves Hölgyem!Miért kell bunkóznia, megjegyzést tennie, grimaszokat vágnia, ha apróval fizetek?

2017. febr. 22. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem mindenhol beszólnak már, ha apróval fizetek az a baj, ha papírpénzzel az a baj. Kb. én köszönjem meg, hogy a munkájukat végzik. Amikor én voltam eladó, soha nem grimaszoltam semmire, pedig volt, hogy százezret ötezresekben és ezresekben fizettek ki.

27/N

2017. febr. 22. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!