Nálunk Magyaroknál divat mindenre megjegyzést tenni, pl más ruhájára, ha éppen az aktuális divatban öltözik, vagy máshol is ilyen bunkók?
A "magyaroknál" szó kicsi "m".
Szerintem nem bunkóság a megbotránkozást kifejezésre juttatni. Én külföldön élek, egy svájci kisvárosban, itt igazán udvariasak az emberek, de ha olyan pi__aszoknyában, vagy mellkidobós felsőben járkálnék, amilyen épp az aktuális "divat" (egy bizonyos réteg körében) hát biztosan kapnám a megjegyzéseket. Szerintem aki valami kirívót művel a külsejével, az nyelje le szó nélkül a beszólásokat, végül is az volt a célja, hogy provokáljon. Lehet extrémen öltözve járkálni, miért ne lehetne, de akkor ne játsza meg senki szent ártatlanságot.
ez marhaság, nem azért öltözik úgy valaki ahogy mert provokálni akarja a környezetét (kit a f
*aszt érdekel mit gondolnak mások) hanem mert úgy érzi jól magát. mellesleg nem gondolom hogy bármi joga lenne bárkinek is pálcát törnie egy másik ember kinézete felett.
a kérdésre válaszolva szerintem ez emberfüggő de tény hogy itt sokan annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal hogy nincs jobb témájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!