Miért idegesítenek ilyen szinten az emberek?
Figyelt kérdés
Szeretnék tenni ellene, de egyszerűen szerintem túl sok ember van, aki idegesít engem, ahogy beszélnek, ahogy nevetnek, amiket mondanak (főleg kollegák, de vadidegenek is), de még az is idegesít, ahogy artikulálnak, selypítenek, röhögcsélnek, viccelődnek. 27 éves nő vagyok, jó munkahelyem van, nem tartom magam hülyének, elég idegeskedő típus vagyok sajnos, és nem értem miért idegesítenek ennyire az emberek. :(2017. febr. 17. 15:27
11/13 anonim válasza:
Én. Mármint mizofónia ügyben. Szerintem nem lehet engem túlszárnyalni... :(
12/13 Axandrin válasza:
Mizofónia kapcsán én is csatlakozom. Sokat segít, hogy fülhallgatóval közlekedek nagyjából mindenhova. Szerencsére az irodában egyedül vagyok egy szobában, ott nem probléma. De mozi, színház, forgalmas belvárosi helyek mind-mind elviselhetetlenek számomra.
13/13 anonim válasza:
Kedves 6os. Velem mar olyan volt nagyon sokszor a buszokon és a vonatokon: hogy mikor mentem dolgozni vagy mikor mar mentem haza hogy a taskamat a melletem levo ulesre teszem le, es par ember nem kepes megkerdezni hogy le e ulhet vagy akarmi, hanem megfogjak magukat es le ullnek a taskamra, utanna meg ok vannak felhaborodva gy rajuk szolok hogy ott a taskam...
Kedves kerdezo, engem is iszonyatosan idegesitenek az eberek mar szuletesem ota es mar 22 vagyok es sajnos csak ugy valtozott hogy msr megjobban utalom olet es nagyon sok mindenkit el loktem magamtol aki nem is artott nekem semmi rosszat sem.
Sosem keso valtoztatni, hidd el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!