Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szociális fóbiám van, mit tegyek?

Szociális fóbiám van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem akarom részletezni, szinte teljesen biztos vagyok benne, hogy ez a problémám..

17 éves fiú vagyok.

Már régóta tudom, hogy valami nincs rendben, de még mindig nem mertem/merek segítséget/tanácsot kérni olyan emberektől, akik értenek hozzá..

A probléma, hogy nem látok semmilyen nagy bekövetkezendő változást, ami miatt mernék segítséget kérni, de így viszont nem a legjobb élni. Tehát hiába szeretnék változtatni, nem merek/tudok.

2017. febr. 15. 18:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Először is diagnosztizáltasd magad szakemberrel. Menj pszichológushoz ott ketten eltudjátok dönteni hogy milyen módon lehet kezelni.
2017. febr. 15. 18:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Privátban sem részletezed? Nekem is az van, adhatnék tanácsot.

24f

2017. febr. 15. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia, nekem is az volt szerintem, és sikerült legyőznöm (már ha kijelenthetek ilyet), úgyhogy ha szeretnéd részletezni, vagy tanácsot kérnél, írhatsz nyugodtan!
2017. febr. 15. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!