Szerintetek a sztárok tökéletesek? (többi lent)
Most egy bizonyos személyre gondolok. Mégpedig Dylan Minette amerikai tini színészre. Tavaly mutatták be legújabb filmjét, a Vaksötétet (Don’t Breathe), és állati jót alakít benne. Játszik a Libabőr című kalandfilmben is, abban meg még annál is jobbat. Ráadásul a Vaksötétet Budapesttől nem messze forgatták, de sajnos olyan titokban zajlott le az egész, hogy még esély sem lett volna vele találkozni. De láttam videókat, amin autogramot oszt, és nagyon közvetlen a rajongóival. Szerintetek beképzelt így első látásra:
LINK:
És itt van róla egy elég friss kép:
LINK:
Mi a véleményetek róla? Jóképű? Tehetséges? Nem beképzelt? És szerintetek hogy telhet neki el egy napja? Milyen szokásai lehetnek? Miket csinálhat hét közben és hétvégén?
Azt hallottam, hogy nem megy ki az utcára alapozó és púder nélkül, meg azt, hogy nagyon sok piperét használ. Erről vélemény?
Kedves Kérdező! Én nagyon szeretem Dylant, az egyik kedvenc színészem, a 13 okom volt-ból ismertem meg, baromi jól alakította Clayt, és ha jól tudom csinál vine -okat, vicces videókat, fent találod a youtubeon
Szerintem nem beképzelt, bár ezt így látásra nehéz megmondani. Igaz, lehet hogy fura hogy alapozót hord, de ha úgy érzi jól magát akkor meg miért ne?
Tehetséges nagyon, ez kétségtelen, hiszen énekes is, van egy zenekara a Wallows, én szeretem a zenéjüket :)
Hétvégente csekkolja az oldalát, utazik, koncertet ad stb. ez tőle is függ
Összesítve én pozitívra értékelem, szinte fanja vagyok :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!