Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerettek jót cselekedni?...

Szerettek jót cselekedni? Boldogsággal tölt el benneteket, ha valami hasznosat tesztek?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek az emberekkel jót tenni,segiteni nekik.

Mindig azon vagyok,hogy mindenkinek a környezetemben,ismerősöknek,ismeretleneknek jó legyen.

Más is van ezzel igy?Boldoggá tesz,ha egy embert örülni látok....

2017. febr. 11. 08:17
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
A jóság mindig elnyeri méltó büntetését. Kezdek leszokni róla.
2017. febr. 11. 08:45
 2/10 anonim ***** válasza:
46%
Nem szeretek. Én attól vagyok boldog ha másnak rossz.
2017. febr. 11. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen boldoggá tesz ja valakinek segíteni tudok.

"Mindig azon vagyok hogy mimdenkinek a környezetembe,ismeretleneneknek,ismerősöknek jó legyen"-

Vigyázz ne ess át a ló tulsó oldalára ne tedd mindenkinek a boldogságát a sajátod elé.

2017. febr. 11. 09:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, a munkaköröm is hasonló. De azért ezzel vigyázni kell, mert az ilyet nem viszonozni fogják, hanem még több segítségért rinyálni. Persze tisztelet a kivételnek, de gyakorlatilag nincs kivétel.
2017. febr. 11. 09:05
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
en attol leszek boldog ha kicseszek masokal.
2017. febr. 11. 09:19
 6/10 anonim ***** válasza:

Kérdező, Te egy jó ember vagy, a válaszokból ítélve, meg nem csalódtam az oldalban, meg a szereplőivel...

Nekem még ha rossz is volt, sokszor bajban voltam, mindig kisegített az, ha mellette segítettem bárkinek. Nem vártam viszonzást, de mindig megoldódott minden.

Aztán vigyázz, mert vannak emberek, akik szeretik az összeesküvés elméleteket gyártani, és egyből kombinálni kezdenek, Neked kell valami...

2017. febr. 11. 09:31
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen közömbös vagyok. Nem vagyok rosszindulatú és nem ártok másoknak, de nem is vagyok ilyen Teréz anya típus. És nem is érdemes, most is ráfaragtam, én kedveztem valakinek és mit kaptam cserébe? Azt, hogy úgy bánnak velem, mint egy halálos ellenséggel. A fsz üsse ki a szemüket, soha többet nem segítek senkinek
2017. febr. 11. 09:31
 8/10 anonim ***** válasza:

Jót cselekedni...ez azért relatív.Mondanál rá példát?

De amúgy én ezzel óvatosan bánok,mert nem mindenki értékeli ha segítenek rajta.Ha látom,hogy egy anyuka pl.egyedül van a babakocsival,és a lépcsőn vinné fel,akkor is előbb megkérdezem,hogy van-e szüksége segítségre.

Egyébként nem érzem kötelességemnek,hogy akit csak tudok boldoggá tegyek.Ez inkább megfelelési kényszerből,és-vagy egoizmusból fakad.Általában.Akkor viszont nem szeretetről,belső kiegyensúlyozottságról beszélünk.

2017. febr. 11. 10:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Szeretek segíteni másoknak, ha tudok. Nem mindig és mindenkinek, de szívesen teszem. Nem tölt el különösebben jó érzéssel, viszont az, ha tehettem volna valamit, és nem tettem meg, sokáig nyomaszt.
2017. febr. 11. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:

1, Régen igen, ma már nem; 2, Régen igen, ma már nem. Miért?

Még a '90-es években 1× segítettem egy néninek a pakkját feltolni egy átjáró járdaszigeténél, aki megköszönte, és mondta, hogy jó, hogy segítettem, és hogy meg fogom kapni az életben ezért a jutalmamat. Enyhén mozgássérült vagyok, ami látszódik a mozgásomon. A legtöbb embertől a b×gatást kapom miatta. Ez lenne a "jutalom"?

2017. febr. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!