Szerettek jót cselekedni? Boldogsággal tölt el benneteket, ha valami hasznosat tesztek?
Nagyon szeretek az emberekkel jót tenni,segiteni nekik.
Mindig azon vagyok,hogy mindenkinek a környezetemben,ismerősöknek,ismeretleneknek jó legyen.
Más is van ezzel igy?Boldoggá tesz,ha egy embert örülni látok....
Igen boldoggá tesz ja valakinek segíteni tudok.
"Mindig azon vagyok hogy mimdenkinek a környezetembe,ismeretleneneknek,ismerősöknek jó legyen"-
Vigyázz ne ess át a ló tulsó oldalára ne tedd mindenkinek a boldogságát a sajátod elé.
Kérdező, Te egy jó ember vagy, a válaszokból ítélve, meg nem csalódtam az oldalban, meg a szereplőivel...
Nekem még ha rossz is volt, sokszor bajban voltam, mindig kisegített az, ha mellette segítettem bárkinek. Nem vártam viszonzást, de mindig megoldódott minden.
Aztán vigyázz, mert vannak emberek, akik szeretik az összeesküvés elméleteket gyártani, és egyből kombinálni kezdenek, Neked kell valami...
Jót cselekedni...ez azért relatív.Mondanál rá példát?
De amúgy én ezzel óvatosan bánok,mert nem mindenki értékeli ha segítenek rajta.Ha látom,hogy egy anyuka pl.egyedül van a babakocsival,és a lépcsőn vinné fel,akkor is előbb megkérdezem,hogy van-e szüksége segítségre.
Egyébként nem érzem kötelességemnek,hogy akit csak tudok boldoggá tegyek.Ez inkább megfelelési kényszerből,és-vagy egoizmusból fakad.Általában.Akkor viszont nem szeretetről,belső kiegyensúlyozottságról beszélünk.
1, Régen igen, ma már nem; 2, Régen igen, ma már nem. Miért?
Még a '90-es években 1× segítettem egy néninek a pakkját feltolni egy átjáró járdaszigeténél, aki megköszönte, és mondta, hogy jó, hogy segítettem, és hogy meg fogom kapni az életben ezért a jutalmamat. Enyhén mozgássérült vagyok, ami látszódik a mozgásomon. A legtöbb embertől a b×gatást kapom miatta. Ez lenne a "jutalom"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!