Most hogyan lenne jó cselekedni?
Szerintem attol, hogy ti ketten a sogornoddel nem jottok ki egymassal, meg siman lehet csaladi osszejoveteleket szervezni! Ti nem szoltok egymashoz, nem ultok egymas melle, es kesz!
Nekem is van olyan volt baratnom, akibol teljesen kiabrandultam, es ugy erzem, hogy o is. De ennek ellenere eljarunk barati osszejovetelekre, csak nem foglalkozunk egymassal. Szinte ra sem nezunk a masikra, es kesz. Kit erdekel??? En ezt gondolom rola, es tudom hogy o is rolam.
Szoval nem kell, hogy te legyel az okosabb es megalazkodj elotte. Az undorito es primitiv dolog, hogy rolad butasagokat es hazugsagokat terjeszt! Ezert neked miert kellene jopofizni? Inkabb a szemebe kellene megmondani, hogy tudsz mindenrol, miket terjeszt rolad!
Nema embernek anyja sem erti a szavat. De tudom, nem konnyu szolni, mert akkor megint te lennel a rossz.
Jarjatok ossze, es foleg a gyerekeiteket engedd hiszen ok unokatestverek.
Ismered a mondást? Okos enged,szamár szenved!Csinálj úgy,mintha nem lenne semmi bajod vele.A piszkálódásaira ne reagálj,ez a legokosabb,amit tehetsz.A gyűlölködés gyűlölködést szül.
Lehet,hogy jót tenne,ha egyszer négyszemközt kibeszélgetnétek magatokat.Talán még az is kiderülne,hogy nem is vagytok annyira ellenszenvesek egymásnak.Az,hogy már az elején unszimpatikusak voltatok egymásnak,azt jelenti hogy ok nélkül előítélettel voltatok egymás iránt.Ezen egy beszélgetés sokat segíthet.
Nem szabad az álnok húzásait figyelembe venni,a harag rossz tanácsadó!Sajnos én is keltem már ki magamból,de hidd el,nem éri meg!Éppen itt hangzott el egy olyan mondás,hogy ne birkózz disznóval,mert mindketten sárosak lesztek!Ez szerintem nagyon is igaz,és ha továbbra is vannak alattomos húzásai,istenem,legyenek,ez nem Téged minősít,hanem őt!
Nézz el a feje fölött,és SOHA ne alázkodj meg előtte!Legyen Neked több eszed,és bármennyire felhúz,ne köves el ostobaságokat,mert TE leszel a család fekete báránya!Ha azt mondja kék,az nem muszáj,hogy Neked is kék legyen,de legalább családi összejövetelekkor maradj csendben,és engedd el a füled mellett,amit mond!
Illetve még azt sose hagyd,hogy uralkodjon feletted,és éreztesse Veled a felsőbbrendűségét,ha úgy adódik,vágj vissza,de ne az egész család előtt!Úgyis csak az a célja,hogy Te tűnj fel rossz színben,hagyd csak,így majd ő állít ki magáról szegénységi bizonyítványt.Csak kérlek,ne asszisztál ahhoz,hogy mindenki Téged nézzen szemétnek,inkább légy visszafogott,és okos!
Jaaaj, de tipikus. Légy okos! Ha nem akarsz örök harcban és feszültségben élni, és még a távol töltött időben is azon filózni, mit ármánykodik már megint, akkor minél előbb tedd tisztába a dolgokat.
A. ha értelmi képességei lehetővé teszik, hogy beszéljetek egymással, akkor ülj le vele, és kérdezd meg, mi a probléma, és ajánld fel, hogy kössetek békét.
B. ha értelmi képességei haloványak, akkor légy vele nomrális, és ne reagálj a dolgokra. Aki ismer és szeret a családon belül, az úgyis tudja, mi a helyzet, aki meg a pletykák alapján ítél meg, az meg kész haszon, mert egy felesleges álbaráttal kevesebb. A legnagyobb fegyver, ha nem reagálsz.
C. ha úgy elmérgesedik a dolog, hogy már tűrhetetlen, és beszélni sem lehet vele, akkor szedd össze minden bátorságodat, és egyszer és mindnekorra vázold fel neki, hogy az ilyesfajta alattomos viselkedésen Te már réges rég túl tudsz lépni, úgyhogy vagy keressen magának valami más elfoglaltságot, mert innentől kezdve a köszönésen kívül más beszélnivalótok nincs.
Sok sikert!
Végül is úgyis semmibe veszik egymás értelmi képességeit,tehát az egyik a másikra úgyis azt mondogatja folyamatosan,hogy idióta,csökkent szellemi képességű,stb.Az utálat ezt hozza ki az eberekből.Az én kedvencem például már akkor leidiótázott a hátam mögött,mikor még csak ismerkedtem a testvérével.Akkor sem volt egy büdös szavam se,aztán mikor egyszer betelt a pohár,és elküldtem a halál f@szára,még neki állt feljebb.
Szóval köszönés,aztán ennyi,nem kell itt variálni.Én már eljutottam arra a szintre,hogy köszönni sem szívesen köszönök neki,mert a hátam mögött játssza a gyerekes játékait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!