Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az isten van az emberekkel?

Mi az isten van az emberekkel?

Figyelt kérdés
De most tényleg.Kilépek az utcára,és pofánvág az,ahogy minden embernek az arcán látszik az unalom,es hogy mennyire k*rvára szürke az élete.Hát senkit sem érdekel hogy neki mi a jó? Mindenkinek jó az amit kap? Senki nem akar kiállni az egyértelmű igazáért? HOgy lehet így élni? Mindeki aztmondja hogy jó reggeltől estig tanulni/dolgozni,és aztán jó 60 évesen számolni a pénzt úgy hogy elment az élete a munkával? Miért nem tesznek az emberek a jobb életért? Én esküszöm hogy k*baszottul nemtudom megérteni hogy ezzel miért csak nekem van problémám,örülnék ha valami értelmes ember néhány ész érvet fel tudna hozni mert esküszöm tökön döföm magam. És ha valaki olyat ír hogy azért nem tesz senki semmit mert nem tud azt körberöhögöm.

2017. febr. 4. 20:31
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
#30: jó,nem attól kell boldognak lenni hogy voltál újzélandon vagy nem,mert egy ilyen dolgot akkor csinál az ember ha az út költsége belefér abba,hogy ha majd visszajön,nyugodtan tudni fogja vinni tovább az életét.Attól kéne boldognak lenni,hogy rájössz hogy az,hogy tanulsz és dolgozol egész életeden át, az csak egy ,,túlélési" módszer,és a hatalom,amivel meg kell küzdeni,és túl kell élni,az maga a mai rendzser ami szinte az egész világot a kezében tartja.
2017. febr. 5. 01:53
 32/42 A kérdező kommentje:
#29: igazad van,de neked ez elég az elégedettségedhez? Nem vágysz többre? (nem gúnyolódó hangsúllyal,komolyan kérdezem) Amúgy költő vagy? vagy így hobbi szinten csinálod?
2017. febr. 5. 01:55
 33/42 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mert mi a jobb? Mi ez etalon, amit mindenkinek akarni kéne? A te életed milyen? Mivel jobb, mint a többieké?
2017. febr. 5. 02:04
 34/42 A kérdező kommentje:
A jobb?Itt csak saját magamból tudok kiindulni,nekem a jobb az azt jelenti,hogy nem valami bent ülős munka,egy olyan hely ahol én szeretnék élni,és mondjuk hogy azt tudjam csinálni amit éppen jónak látok.Próbálok kiszakandi a pénzközpontúságból,nyaraláson külföldön is függőányban alszom két pálmafa között olaszországban,hogy másnak is megmutassam hogy lehet sokszázezres szállás nélkül is jólérezni magam,ki tudok menni vonattal ami nem drága,tudok beszélgetni egy csomó emberrel aki megkérdezi hogy most én itt mit csinálok, eltudom nekik magyarázni,jövök-megyek. Most ezt nem tudom egész évben csinálni,de ennek egy nagyon egyszerű oka van.Hogy a rendszer,és a rendszer által a hozzátartozóim köteleznek,mert sajnos nem vagyok még független.Tervben megvan,és nem full time-ban(nyáron) is.Nemsokára vége a gmnáziumnak,szeretnék menni és hirdetni ezt a dolgot,vagy legalább csak menni,mondjuk egy barátommal. Nem remete szeretnék lenni,illetve nem is egy suttyó lusta munkanélküli szeretnék lenni,elit gimibe járok ,simán mehetnék egyetemre,de először megpróbálom az életet az én felfogásom szerint,ha nem sikerül,akkor fel fogom fogni hogy be kell állnom a sorba nekem is,de remélem hogy ez nem így lesz. Teljesen perszonális amugy a ,,jó" mint olyan,szerintem legbelül magában mindenki gondolkodik ezen,és mindenki tudja.
2017. febr. 5. 02:39
 35/42 anonim ***** válasza:

Sok sikert a tèritèshez- anyagiak hiányában par hetig menni fog :D

Az a baj, hogy egy katyvasz amit állìtasz. Engem nem tenne boldoggá egy x*r függőágy, èn egy fullos hotelben vagyok csak boldog... De ez nincs rám ìrva. A te fèle megmondòemberekből lesz egy alkesz semmirekellő.

2017. febr. 5. 07:08
 36/42 anonim ***** válasza:
tizenévesen mindenki meg akarja váltani a világot, sikerült az úttörő gondolataiddal felfedezned a spanyolviaszt.
2017. febr. 5. 08:35
 37/42 A kérdező kommentje:
Hát jó,kb erre számítottam,ha ezek után annyit tudtok írni hogy ,,ilyenekből lesz a sok alkesz" meg hogy ,,minden tizeneves megakarka váltani a világot" abból le tudom szürni hogx a kérdésemre ti nem tudjátok a választ,sőt szerintem nemértitek a kérdést. Most tényleg ,ha azt írtam volna hogy 30 éves vagyok máshogy néznél a kérdésre? Nyilván. Sőt,talán el is gondolkoznál rajta.Divat egy bizonyos kor alatt leszarni az emberek véleményét,habár ez nem is hülyeség,mert ami itt folyik,az én korosztályomban pl. az nembaj ha nem tud érvényesülni.De ha már mindenki annyira nyomatja hogy fogadjuk el egymást meg ilyenek hát annak itt a lehetőség,tessék engem elfogadni. Amúgymeg még midnig lehet hogy 50 eves vagyok :D
2017. febr. 5. 10:39
 38/42 anonim ***** válasza:

nem értem, ki nem fogadott el itt téged. senki sem mondta, hogy menjél a gyárba robotolni. nyugodtan ringatózzál a függőágyon. Már ha van, aki finanszírozza ezt neked.

Van egy olyan ismerősöm, aki, bár csinált gyereket, ő ausztráliában búvárkodva élvezi az életet közel 40 évesen.

Így is lehet.

de a felelősség valaki nyakán ott lesz. Ha nem a tiéden, akkor másén. Mert ingyen nem adnak semmit, és a gyerekek sem nőnek föl maguktól.

2017. febr. 5. 10:43
 39/42 A kérdező kommentje:
én nem mondtam hogy nemakarok dolgozni,sőt nem gondolom hogy munka nélkül nekem bármi esélyem lenne. Csak annyit szeretnék,hogy a pénzszerzés egy normális,egyedi és kreatév módon történjen.
2017. febr. 5. 11:02
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot keversz. El sem tudod képzelni, hogy az embereknek olyan munkájuk van, aminek minden percét élvezik?

Hogy jön ez a szürkeséghez? Ez éppen az ellenkezője.

2017. febr. 5. 12:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!