Hogyan viselkedsz a bunkó emberekkel? Amilyen az adj Isten olyan a fogadj Isten?
Te hogyan viselkedsz az olyan emberekkel akik bunkók veled?
Én legtöbbször kedvesen közelítek az emberekhez,de rohadtul nem ilyen viselkedést kapok vissza.
Sokszor nem köszön vissza az eladó a boltban,sokszor még ő van felháborodva ha a trécselést be kell fejeznie.
A másik hogy tegnap vidékre kellett mennem és a buszpályaudvaron megkérdeztem az infó pultnál hogy honnan indul a busz.
Erre a nő arrogánsan megmondta hogy honnan megy (kb 20méterre) és hozzátette hogy "gyalogoltál már életedben ennyit? Odatalálsz egyedül?"
Ilyen bunkóságokra nem is tudom hogyan kéne reagálni?!
Milyen a megjelenésed?
Sok választási lehetőség nincs, elengedni a füled mellett, vagy kiállni magadért: ezt lehet szintén bunkón, vagy kulturáltan, esetleg humorosan.
Én általában lehidalok és hagyom a francba. Jól esne normálisan visszavágni, de a jó ötletek mindig csak utólag jutnak eszembe.
Ha kedvesen szólnak hozzám, kedvesen szólok vissza, ha bunkón, akkor én is bunkó vagyok. Alapból, a semmiért nem bunkózok senkivel, csak akkor, ha úgy beszélnek velem, mintha a hátsójukból rántottak volna.
Nekem pont az a tapasztalatom, hogy a vevők nem képesek visszaköszönni :D Én mindenkinek köszönök, akkor is, ha sz.r kedvem van - mert Anyukám így tanított -, de a vevők fele visszaköszönni sem képes.
De még régebben feltettem egy hasonló kérdést, mintjárt megkeresem...
Meg is van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok_..
A másik "kedvencem" amikor haverkodnak egymással az emberek, utána meg egymás háta mögött mindenféle b*zinak elhordják egymást.
Ettől a gyomrom felfordul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!