Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes lányok mért nem képesek...

Egyes lányok mért nem képesek visszaírni Facebookon?

Figyelt kérdés

Épp mostanában volt, hogy frissítettem a borítóképemet, és egy csaj ismerősöm, akit bár nem igazán ismerek, írt hozzá egy mondhatni többértelmű kommentet, ezért ráírtam, hogy mit ért azalatt, amit írt, majd a chat kiírta, hogy "Látta", és semmi.

Mondom jólvan, lehet épp dolga van, ezért még kétszer ráírtam két különböző nap, amikor elérhető volt, és ugyanúgy látta, és nem írt semmit.

Na most egyrészt, minek kommentel valaki egy képhez, ha utána b*szik kommunikálni, másrészt ez nem az első eset, ez a sokadik eset, hogy valaki mindenféle ok nélkül DIREKT nem ír vissza. Mi az oka ennek a bunkóságnak, honnan ered, és miért csinálják az emberek?

2017. febr. 3. 20:32
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Persze te vagy maga tökéletes teremtmény. Olyan nincs hogy valaki ok nélkül nem ír vissza értsd már meg, hogy van rá oka. Mivel azt kéred hogy vonatkoztassunk el a példától, nem tudunk itt nekd válaszolni, kérdezd meg a csajt. Vagy mindebkit aki nem ír vissza neked
2017. febr. 4. 18:02
 22/30 A kérdező kommentje:

Hiába kérdezem őket, ha nem írnak vissza, nyilván arra se írnak vissza, ha megkérdem őket.

Azt mondod ilyen nincs, de sajnos nagyon sok ilyen van, teljesen hétköznapi beszélgetések zárulnak azzal, hogy egyszer csak nem ír vissza az illető. Ha érteném, nem kérdezném meg, de hiába gondolom végig ezeknek az eseteknek az okát, mai napig nem jöttem még rá, és hát így bosszantó.

2017. febr. 4. 19:16
 23/30 anonim ***** válasza:
csak engem érdekel, hogy mit írhatott a lány a kép alá? ezért olvastam végig 3 oldalt
2017. febr. 4. 21:06
 24/30 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem valami olyasmit, hogy "ez nem túl szép, de nem is rossz". Lényeg, hogy olyat, amivel nem értettem, mit akar mondani, vagy üzenni.
2017. febr. 4. 23:59
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mostanában elég gyakran megesik, sőt sokszor az illető kezdeményez beszélgetést ami elég vicces.

Egy hr-esnek tettem fel egy szakmai jellegű kérdést nem válaszolt, de érdekes módon ő kezdett alapból érdeklődni irántam, volt mikor megállt és úgy köszönt. Aztán amikor a cégnél nem köszöntem neki, láttam rajta, hogy fel van háborodva. Gondolom szórakozni akart velem vagy nem tudom.

Aztán két régi barátom is rám írt, hogy "á de rég beszéltünk mi van veled, jó lenne összefutni", válaszoltam is rá normálisan "... neked mikor lenne jó?". Eltelt 3 hét nincs rá válasz, ráírok, hogy "elfoglalt vagy?", több mint 1 hónap telt el és azóta se válaszolt, pedig még aznap elolvasta mindkétszer. Másik embernél ugyan ez, csak neki már direkt provokálóbbat írtam végül amire válaszolt, aztán utána megint nem válaszolt.

Fölösleges ezekkel az emberekkel foglalkozni, meg van a maguk élete.

2017. febr. 5. 01:13
 26/30 anonim ***** válasza:
78%
11-es vagyok. Velem is volt ilyen. Valkai megdicsérte egyik novellámat, ami felkerült a netre. Visszakérdeztem: melyik, tényleg elolvasta-e stb. Nem válaszolt. utólag azt gondolom, hogy igaza volt. Udvariaskodni akart, nem irodalmi elemzést írni. Ilyen esetben valaki általában rosszul értelmezi a dolgot. nagyon fura, amikor valaki elsüt egy poént, valaki meg visszakérdez, hoyg de most hogy. Olyan, mintha mondanék egy szőke nős viccet, és visszakérdeznél, társadalmilag mi a véleményem a szőkékről, tudom-e etimológiailag honnan jön a szó, miért terjedt el, hogy a szőke nők buták stb. nyelvészetben beszéd-aktus elméletnek hívják, amikor nem szó szerint ugyanazt értjük, amit mondunk. amit te csináltál, olyan volt, mintha valaki megkérdezné, hogy be tudnád csukni az ablakot? és te azt felelnéd, hogy igen, ha felállnék, kinyújtanám a kezem, be tudnám csukni. csak odaírt valamit, az se biztos, hogy komolyan gondolta, vagy viccelt vagy ilyesmi. olyan is volt velem, hogy valakinek eszébe jutottam, küldött 2 fotót, én meg úgy meglepődtem, hogy megkérdeztem, nekem akarta-e biztosan küldeni. utólag rájöttem, hogy tiszta fura lehettem, lehet azt hitte, nem értem, mit küldözget fitót, de ami valószínűbb, hoyg egy önbizalom nélküli idiótának látszottam.
2017. febr. 5. 01:43
 27/30 anonim ***** válasza:
amúgy személyes észrevételem szerint amit az emberek kommentben írnak, azt direkt ott írják, és nem véletlenül nem privátban és fordítva. elkülönül ez a két dolog egymástól. bárkinek írok kommentet, de nem bezsélek bárkivel privátban. itt is zavaró, mikor valaki privátban válaszol egy kérdésre, mert jön 20 privát, és nem a kérdésnél gyűlnek a válaszok.
2017. febr. 5. 01:46
 28/30 anonim ***** válasza:

"Nem tudtam hogy minden jött-ment, idegbajos, ugratásra/finom kezdeményezésre magyarázatot váró kis görcsnek vissza kell írni."

Szerintem ez a válaszoló jól megfogalmazta, lelőtted a viccet, elrontottad a kommentet.

2017. febr. 5. 01:48
 29/30 A kérdező kommentje:

Ha vicc lett volna, még ha nem is értem, akkor se írok rá miatta. Lehet ez is az volt, de képtelen voltam eldönteni, hát hadd kérdezhessem már meg legalább ezt, hogy ez most egy vélemény, vagy csak valami random bullshit. Lehet, hogy nem szeret privátban beszélni, vagy akármi, de ennyit igazán meg lehet írni, attól függetlenül, hogy minek szánta. Azért privátban írtam rá, mert nem akartam a kommentek közt megbeszélni, ennek ez a lényege, és szerintem nincs az az illemszabály, ami felülírná azt, hogy ha kérdeznek, válaszolsz, kivéve persze, ha személyeskedés.

Amúgy örülök, hogy a kérdésemre is jöttek végre válaszok, velem is van ilyen, hogy rám írnak, hogy mi van velem, aztán amikor visszakérdezek, onnantól nincs válasz :D Elég fura emberi szokás, de úgy tűnik egyre népszerűbb.

2017. febr. 5. 10:00
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez amúgy szerintem ilyen facebook-jelenség. Kérdező, én is tapasztalom, hogy írok valakinek, és nem válaszol. Lehet az egy csaj, akinél bepróbálkoznék, egy régi ismerős, stb. Emlékszem 10 éve random email címeket vettem fel MSN-re, és simán elbeszélgettem rajta egy olyannal is, aki az ország másik felén lakott. Mostanába meg félnek a nők, vagy nem tudom, de inkább nem válaszolnak, semmint hogy mondjuk 5 perc után lekoptassanak. Pedig nekem még egy "tűnj a francba" válasz sincs annyira bunkó, mint ez a csakazértseválaszolok... Zárkózottak az emberek, vagy nem tudom.
2017. febr. 7. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!