Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyes lányok mért nem képesek...

Egyes lányok mért nem képesek visszaírni Facebookon?

Figyelt kérdés

Épp mostanában volt, hogy frissítettem a borítóképemet, és egy csaj ismerősöm, akit bár nem igazán ismerek, írt hozzá egy mondhatni többértelmű kommentet, ezért ráírtam, hogy mit ért azalatt, amit írt, majd a chat kiírta, hogy "Látta", és semmi.

Mondom jólvan, lehet épp dolga van, ezért még kétszer ráírtam két különböző nap, amikor elérhető volt, és ugyanúgy látta, és nem írt semmit.

Na most egyrészt, minek kommentel valaki egy képhez, ha utána b*szik kommunikálni, másrészt ez nem az első eset, ez a sokadik eset, hogy valaki mindenféle ok nélkül DIREKT nem ír vissza. Mi az oka ennek a bunkóságnak, honnan ered, és miért csinálják az emberek?

2017. febr. 3. 20:32
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
55%
Nem akarnak veled beszélni. (lehet ezzel vitatkozni csak nem érdemes)
2017. febr. 3. 20:33
 2/30 A kérdező kommentje:
Az teljesen oké, de ha valaki nem akar velem beszélni, a minimum az, hogy megírja ezt. Nem hiszem, hogy túlságosan megterhelő lenne, és ő is jobban jár, hisz nem zaklatom utána, hogy mért nem ír.
2017. febr. 3. 20:36
 3/30 anonim ***** válasza:
77%

Öreg...ez van.

Hagyd a francba, nem ír vissza, nem akar veled beszélgetni, annyira sem tisztel meg téged, hogy legalább azt közölje, akkor meg ne te aggódj amiatt, hogy egy havibajos leánynak mi a fene problémája van.

Vannak ilyenek, és kész, nem kell velük foglalkozni.

2017. febr. 3. 20:40
 4/30 anonim ***** válasza:
61%
Fejezd be. 50 év múlva röhögni fogsz azon, hogy volt olyan idő, mikor ezen felbsztad magad. Olvasd el a kérdésed, röhögd ki magad, engedd el a dühöd, és lépj tovább.
2017. febr. 3. 20:41
 5/30 A kérdező kommentje:
2-3, köszönöm, nagyon szeretem ezeket a verbális hátba-veregetéseket, de most nem tanácsra van szükségem, szimplán érdekel a jelenség, és annak háttere :D A csaj most nem lényeg, itt csak példaként hoztam fel.
2017. febr. 3. 20:46
 6/30 anonim ***** válasza:
34%
Akkor őrlődj. Más embereket nem fogsz tudni megváltoztatni, csak magadat.
2017. febr. 3. 20:49
 7/30 A kérdező kommentje:
Lol, én nem őrlődöm, már rég túltettem magam ezen a csajon :D Mondom engem csak simán érdekel a jelenség, hogy miért történik, velem itt ne is foglalkozzatok.
2017. febr. 3. 20:54
 8/30 anonim ***** válasza:
89%

Szóval írt valami jópofát, valószínűleg csak udvariasságból, te pedig meg akartad magyaráztatni, hogy ez most mi, meg nem érted... azért nem írt vissza, mert ha egy ugratást, vagy flörtkezdeményt magyarázni kell, akkor megette a fene az egészet. Ezt most nagyon lassan írom, hogy meg tudd érteni: ha bármi ilyesmit magyarázni kell, akkor pont a lényege veszik oda, szóban is legyintett volna, hogy hagyjuk, írásban pedig még nagyobb fa... butaság magyarázatot kérni.

És ezek után te még kétszer nekiestél. És ki vagy akadva, hogy miért nem válaszol, te nem érted. Ugye neked kevés barátod van, párkapcsolatod pedig még kevesebb akadt?

2017. febr. 3. 21:09
 9/30 anonim ***** válasza:
67%
8-as válasza a telitalálat. 22/L
2017. febr. 3. 21:16
 10/30 A kérdező kommentje:

Úristen, ennyire nem érthető, hogy mi volt a célom ezzel a kérdéssel?

Egyrészt hagyjuk már a csajt, csak egy példa volt egy általános jelenségre, vedd úgy, hogy nem kommentelt semmit.

Másrészt nem, nem írt ugratást, sem flörtkezdeményt, a képről alkotott egy elég félreérthető véleményt, amit nem tudtam hova tenni. Direkt nem írtam le, hogy mit, mert nem ez a lényeg. De ha még ez is történt volna, egy normális ember akkor is ír annyit, hogy "áh hagyjuk", vagy valami. Miért nem gondolkodtok, mielőtt választ írtok?

2017. febr. 3. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!