Egyes lányok mért nem képesek visszaírni Facebookon?
Épp mostanában volt, hogy frissítettem a borítóképemet, és egy csaj ismerősöm, akit bár nem igazán ismerek, írt hozzá egy mondhatni többértelmű kommentet, ezért ráírtam, hogy mit ért azalatt, amit írt, majd a chat kiírta, hogy "Látta", és semmi.
Mondom jólvan, lehet épp dolga van, ezért még kétszer ráírtam két különböző nap, amikor elérhető volt, és ugyanúgy látta, és nem írt semmit.
Na most egyrészt, minek kommentel valaki egy képhez, ha utána b*szik kommunikálni, másrészt ez nem az első eset, ez a sokadik eset, hogy valaki mindenféle ok nélkül DIREKT nem ír vissza. Mi az oka ennek a bunkóságnak, honnan ered, és miért csinálják az emberek?
Fuh, oké próbáljuk meg még egyszer, szóval a kérdés az, hogy "Egyes lányok mért nem képesek visszaírni Facebookon?", nem pedig az, hogy ez a lány mért nem írt vissza.
Biztos nehéz értelmezni azt, hogy ez csak egy példa, de attól még ez csak egy példa, és nem a konkrét eset érdekel, hanem amikor beszélgetek valakivel és az illető ok nélkül nem ír utána vissza.
Nem hittem volna, hogy ekkora problémát fog okozni a kérdés értelmezése, úgyhogy mindenkitől elnézést, amiért azt feltételeztem, hogy vannak elég kompetensek itt az emberek annak megértéséhez. Remélem jön majd azért normális válasz is, mert ez így elég elkeserítő. :/
Lehet, hogy neki egyértelmű volt az írásának a jelentése és hülyének tart, hogy rákérdeztél mit ért alatta.
Vagy csak nem akar veled beszélni. Nem köteles válaszolni.
"Biztos nehéz értelmezni azt, hogy ez csak egy példa, de attól még ez csak egy példa, és nem a konkrét eset érdekel, hanem amikor beszélgetek valakivel és az illető ok nélkül nem ír utána vissza. "
Hiába vagy arrogáns, mi csak a konkrét példára tudunk válaszolni. Honnan az istenből tudjuk, miért nem írnak vissza többen?
Nem tudtam hogy minden jött-ment, idegbajos, ugratásra/finom kezdeményezésre magyarázatot váró kis görcsnek vissza kell írni.
Mi az hogy kell? Kötelező válaszolni, kommunikálni olyannal akivel nem akar? Mert nem akar, ez világos. Hogy miért, azt neked kell tudni, valószínű olyan lányoknál próbálkozol, akik nem vevők rád. Van ilyen.
Nekem sincs időm arra, hogy vég nélküli, sehová se tartó beszélgetésekbe bonyolódjak. (Őszintén, akkor én is paraszt vagyok, mert nem válaszolok a nem releváns megkeresésekre? Mikor direkt kiírom, hogy ilyen-olyan ajánlatokkal ne keressenek, csak elküldi?)
Valahol ugyanez a szitu van itt is. Rossz embereknél, rosszul próbálkozol.
Na várj, én nem próbálkoztam semmilyen lánynál, engem tényleg csak a kommejte érdekelt, hogy hogy értette, amit írt, semmi hátsó szándékom nem volt.
Úgy állítasz be, mintha flörtölni szerettem volna ezzel a lánnyal, ő meg elzavart és nem értem miért, pedig erről szó sincs. Nem is értem, honnan szülted ezt.
Nagyon nehéz lenne elfogadni az alaphelyzetet? Ahelyett, hogy abból indulnál ki, amit leírtam, azaz hogy ok nélkül nem írnak vissza, megpróbálod megmagyarázni, hogy "de igenis jó oka volt rá", stb, nem. Én azokról a helyzetekről beszélek, amikor ténylegesen ok nélkül megszakad a beszélgetés. Fogadjuk már el, hogy vannak ilyenek.
"Mi az hogy kell?" - Nem mondtam, hogy kell, csak hogy bunkóság.
"Nekem sincs időm arra, hogy vég nélküli, sehová se tartó beszélgetésekbe bonyolódjak." - Szerinted egy egyszerű kérdésre adott válasz egy vég nélküli beszélgetésbe torkollna?
"Őszintén, akkor én is paraszt vagyok, mert nem válaszolok a nem releváns megkeresésekre?" - Nem, de ez releváns volt.
"Mikor direkt kiírom, hogy ilyen-olyan ajánlatokkal ne keressenek, csak elküldi?" - Senkinek se tettem semmilyen ajánlatot, pont lesz*rom a csajt, egyedül a kommentje érdekelt, és egyébként se írt ki semmi hasonlót, szóval maga a példa se állja meg a helyét.
"Nem tudtam hogy minden jött-ment, idegbajos, ugratásra/finom kezdeményezésre magyarázatot váró kis görcsnek vissza kell írni." - Szerintem se kell az ilyeneknek visszaírni, de mért lennék én ilyen, csak azért, mert rákérdeztem egy kommentre?
Már megbocsássatok, de annyi fogyatékos van itt gyik-en, amire jó ideje nem láttam példát. Én egy teljesen értelmes ember vagyok, nem egy naiv f..sz, aki ne lenne tisztában ezekkel a dolgokkal, és nem létezik, hogy nem tudtok elvonatkoztatni a saját betanult goromba megnyilvánulásaitoktól. Nagyon bosszantó, már-már idegtépő, amit itt leművelnek egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!