Jogosan irritál, ha valaki fent van facebookon de nem képes visszaírni?
Jogtalan.
Az hogy fut egy taszkon a fb, még nem 100% h oda is néz valaki, vagy éppen gép előtt van egyáltalán.
Jogtalan. Több szempontból is.
Ha magadból indulsz ki és azt várod el mástól, amit magadtól vársz el, akkor ezek az elvárások megkeserítik az életedet.
Szeretnéd tudni az örök nyomorúság receptjét?
Íme:
a.) Gondold ki, hogy a világnak milyennek KELLENE lennie.
b.) Alkoss szabályokat arra, hogy az embereknek hogyan KELLENE viselkedniük.
Aztán, amikor a világ nem engedelmeskedik, akkor mérgelődj nagyokat!
Ha látja az üzenetet, akkor jogos, mert szerintem azért minimum, hogy legalább jelezze, hogy nem ér rá pár szóban, pl: "Majd később beszélünk, most dolgom van szia"/"Bocs, de most nem érek rá, este leszek"/"Ok, később beszélünk érdemben".
De egyébként ha nem látja, szerintem nem az. Én is bekapcsolva hagyom napközben a gépem, mert például filmet töltök le, és megesik, hogy úgy hagyom az FB-t. Fent vagyok végül is, csak nem tudok érdemben válaszolni, mert éppen pár kerülettel odébb vagyok.
Ha látta is és úgy nem ír vissza, akkor jogosan irritál, mondjuk még erre is lehet magyarázat (nem ér rá mert sürgős dolga akadt).
Egyéb esetben nem, nekem is kb egész nap meg van nyitva a facebook, mondjuk már én sem tudom minek.
hatalmas a különbség aközt, hogy fent van, és aközt, hogy a facebook azt mutatja hpgy fent van.
amúgy én sokszor vagyok úgy, hogy küldenek nekem üzenetet és a készülék előtt, csak annyi jut eszembe, hogy erre a marhaságra meg mit irjak?
<szarkazmus>
A fészbúkról szóló 13 törvény kimondja, hogy igenis jogsértésnek az irritáló kategóriájába tartozik minden, 5 másodpercen belül meg-nem-válaszolt üzenet. Ezért a másik fél, aki várja, hogy írjanak neki, törvényileg képviseltetheti magát a fészbúk rendőrségen, és feljelentést tehet a meg-nem-válaszolt üzenetek miatt.
</szarkazmus>
Szóval igen, miért is lenne jogtalan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!