A maszk pszichológiája?
Ha a rendes maszkra gondolsz, azt csak anno a farsangi bulikkor vettem fel, illetve egy bulin, aminek pont ez volt a témája.
Amennyiben pedig a személyiségünk mutatott képére gondolsz, az pont azért van, hogy a valódi énünk biztonságban maradjon.
4: Tanulj még pszichológiát!
Előszöris tanuld meg értelmezni a kérdést. Ha nem érted (ami nem baj), kérdezd, és ne komolykodd túl. Attól még nem lesz értelme a hsz-ednek.
De elsősorban arra válaszolj, amire vonatkozott a kérdés ahelyett, hogy átkonvertálod, hogy hozzáírd a saját véleményedet.
Egyébként meg mi az, hogy ne komolykodjam túl? Nyilván megpróbálok a legjobb tudásom szerint válaszolni valami olyannal kapcsolatban, ami a szakterületem (lesz), ezzel neked is a lehető legpontosabb választ megadni. Vagy komolytalan választ szeretnél? Ha valami joggal, vagy orvostudománnyal kapcsolatos kérdést teszel fel, akkor az arra adott válasz se legyen "komoly"? Szerintem még csak nem is fogalmaztam szándékosan nehezen érhetően.
A válaszom, ha szerinted nem is teljesen válasz a kérdésedre valamilyen szempontból mégis releváns, hiszen a kérdésed a személyiség a viselkedés és a maszkviselés kapcsolatára vonatkozik, én pedig leírtam az ezek közt fellépő legalapvetőbb mechanizmus (ami természetesen még így is lehet hibás).
Bővebben akartam írni, de túl nagyképű vagy hozzá.
Röviden: Meglepett volna, ha értelmes választ kapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!