Miért félek a gázmaszkoktól?
Hogyan tudnám ezt legyőzni? Minden ilyen, hasonló dologtól félek, már odáig fajult ez, jogy rémálmaim vannak...
13/L
Lehetséges, egyébként, tavaly nyáron voltunk a Budapesti Sziklakórházban. Nem számítottam rá, hogy ott is lesznek. Azelőtt is féltem tőlük, de azóta még jobban! Sőt azóta már még a kórházaktól is tartok! Főleg, a röngentől! Uhhh.
Minél idősebb vagyok, annál jobban erősödik bennem ez a félelem. Pszichológushoz meg nem szivesen mennék, ha egyáltalán lehet ilyennel menni. Előre is köszi a válaszokat, és neked is 1.válaszoló. :)
Fú, nagyon köszönöm a válaszokat! :) Pisis korszaknak nem nevezném.. Oké, nem vagyok még 20 éves, de attól már nem vagyok 5 sem.
Nem terveztem megnézni a Doktro Who-t, vagy micsodát. :)
Nos, remélem, valamikor ,,kinövöm,, ezt. Egyébként, a pókoktól én is félek, meg klausztrofóbiám is van. Liftekbe be se szállok, inkább a lépcsőt használom... :)
Köszi a válaszokat, és még várok is párat! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!