Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért félek így a holnaptól?

Miért félek így a holnaptól?

Figyelt kérdés
Holnap kezdem a középfokú angol nyelvvizsgára a felkészítőt, azt tudni kell, hogy én így becsatlakozok, mert már a többiek akik ott lesznek (5en vanak rajtam kívül) voltak 2 alkalommal. Nagyon félek, hogy beégek előttük, pedig nagyon jó angolos vagyok, illetve a nyelvvizsgától sem félek annyira, csak az ismeretlen társaktól.:(( 17/F

2015. febr. 9. 18:44
 1/9 anonim ***** válasza:

Most mondjam az igazat, azaz, hogy egy töketlen, önbizalomhiányban szenvedő kisfiú vagy? Esetleg valami mást szerettél volna hallani, pl. hogy ne félj, minden rendben lesz, és a többiek is valószínűleg önbizalomhiányos töketlen kisfiúk?

Én 14 sem voltam még, amikor felkészítőre mentem, rajtam kívül mindenki 18 volt. No drama.

2015. febr. 9. 18:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Igazából az a legnagyobb bajom, hogy félek, mert ők már valószínűleg ismerik egymást és így rossz lesz becsatlakozni..egyébként alapból visszahúzódóbb vagyok, na de mindegy majd lesz valahogy.
2015. febr. 9. 19:02
 3/9 anonim válasza:
Ne félj nem lesz baj, valoszinüleg a többiek között is van olyan aki pont erre gondol:) fő az önbizalom
2015. febr. 9. 19:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Áá, nem hiszem, hogy 2 alkalom után nagyon ismernék egymást. :) Amikor én voltam (15 voltam) voltak velem egy idősek is, de huszonévesek is. De nem volt semmi extra, pedig én sem ismertem senkit és félénk voltam én is. Mondjuk én lány vagyok, illetve most már nő. :D Készülök a második nyelvvizsgámra, tuti, ha elmennék egy felkészítőre a többség nálam fiatalabb lenne. Most már nincs az bennem, hogy nem merek megszólalni mások előtt. Nekik is a tanulás a céljuk ott, nem az, hogy ki vagy, mi vagy. Ha netán rosszul mondasz valamit, akkor kijavítanak, abból meg tanulsz és ennyi.
2015. febr. 9. 19:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Hála istennek én már túl vagyok rajta :)

Azt képzeld el, hogy én már 15 évesen középfokú angolt letettem.Olyan 13-14 körül voltam mikor elkezdtem előkészítőre járni. Na illeszkedjek be, mikor én ott vagyok kis pisis 13 éves a 17-18-19 évesek között(nyolcosztályos gimi).

De jó fejek voltak, és megtaláltuk a közös hangot :)-

Az a lényeg, hogy legyél laza, ne görcsölj rajta sokat. Ők se lehetnek vérprofik angolból, ha tényleg jó vagy angolból, akkor meg pláne nincs gond. Próbálj minden beszélgetésbe becsatlakozni, legyél közvetlen

2015. febr. 9. 19:26
 6/9 born2rise válasza:
Ilyesmin ne idegeskedj, én is ilyen vagyunk mindenen, de ténleg mindenen beparázok, nem lesz semmi, hibázni emberi dolog, de csak pozitívan, határozottan, lazán.:) És sok sikert előre is.:)
2015. febr. 9. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:

ne aggodj sztm mindenember be ott van úgy általában a félelem.

Egy kis félelem mindig ott van vizsga előtt is de általában sztem mindenki fél vmitől ugyhogy ne aggodj...

2015. febr. 10. 13:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Na, jelentem, hogy egész jó volt és a semmi miatt aggódtam xD
2015. febr. 10. 17:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Ugye-ugye.. :D
2015. febr. 10. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!