Az emberek többsége miért drága ruhákra költ sportolás helyett?
Nagyon sok embert látni,akiken drága ruhák vannak,drága ékszerek,a testük pedig le van lakva.
El vannak hízva,semmi izom nincs rajtuk.
Számtalan történet van, hogy valaki a sportot választja, gyönyörűen lefogy, de a várva-várt boldogságérzet mégis elmarad. A kilók elmentek, de az önbecsülés nem lett jobb.
Vajon tényleg minden elhízott ember esetében a sport lenne a saját boldogsága egyetlen kulcsa?
Nem értem miért az önértékelés veszed alapul.
Ez a baj,hogy ha valaki csak azért sportol,hogy az önértékelése jobb legyen.
De ha még az önértékelése nem is lett jobb(mentális,lelki tényezők),fizikálisan mindenképpen jobban fogja magát érezni a bőrében.
Én már olyat is láttam,hogy valakinek hiányos volt a fogazata,de az aranynyaklánc ott virított a nyakában.
Ilyenkor nem értem,hogy hogyan tud prioritást élvezni egy egészségügyi állapot az öltözködésnél,kiegészítőknél.
Persze lehet azt mondani,hogy nem feltétele a kiegyensúlyozott életnek,de ehhez az egészség is hozzátartozik.
És pl az elhízás egészségügyi kockázatot jelent.
És betegségek miatt anyagi veszteség is érhet minket,ami szintén kapcsolatos a kiegyensúlyozott élettel.
Én nem idegeskedem,csak nem értem őket.
Felőlem úgy él,ahogy akar,csak nekem fura.
Testet csak "egyet kapunk",a ruhákat pedig ellehet dobni,sőt idővel ki is dobjuk őket,mert elhasználódnak.
Ezért fura nekem,hogy sokaknál nem élveznek elsőbbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!