Nektek mennyire fontosak a külsőségek? Előfordult már, hogy megvettetek egy igencsak drága terméket, pusztán azért, hogy nagyzoljatok vele?
Köszönöm a választ! :)
Igazából Nekem sincs IPhone-om, tökéletesen beérem a Samsung Galaxy Core Prime telefonommal, mindent tud, amire szükség lehet és még megfizethető is. :) Nem vagyok irigy a nagyzolós emberekre, de nem is értek egyet a viselkedésükkel.
Bármennyire is le fogtok pontozni, de igen. Előfordúlt már hogy pusztán ezért vásároltam ilyen termékeket.
Nekem is tetszik és még "nagyzolni" is tudok vele. Dupla Siker.
De általában nagy befolyással van rám egy termék Ára-Kinézete-Menősége vásárlásnál de ha még nagyon tetszik is akkor mint mondtam dupla Siker.
Meg lehet kövezni.
Őszintén szólva nem érdekelnek a nagyzolós dolgok. Van jobb dolgom is, valamint nem engedhetem meg magamnak, hogy ilyenekre pazaroljam mind az időm, mind a pénzem - amiből amúgy sincs olyan sok... Ha már veszek valamit, akkor enni és innivaló, pár ruha pár évente és cipő, ha szükséges. Meg persze kell arra, hogy pár helyre utazzak... Ha pl telót veszek, akkor inkább azt nézem, hogy olcsó legyen, de hosszabb távon bírja a használatot és az akksija is jó legyen.
Elnézést... De én a nagyzolós embereket lenézem... Minek kell mások véleményével foglalkozni? Maximum azokéval, akik fontosak... ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!